Tot de frig aveam parte în următoarele zile, iar de precipitaţii nu sunt şanse să scăpăm. Meteorologii anunţă frig accentuat, ninsori în centru şi zonele deluroase, vânt puternic şi ploi în sudul ţării. De sâmbătă, vremea se mai îndreaptă.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), joi, 8 aprilie, vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 13 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 şi 3 grade. Cerul va avea înnorări, în special pe parcursul zilei, când se vor semnala precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare în centru şi în zonele deluroase, local mixte în vest şi mai ales ploi, pe arii restrânse, în rest. La munte va ninge. Izolat, după-amiaza, vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va avea intensificări în mare parte din ţară, cu viteze mai mari la munte şi în sud-vest. Noaptea, local, se va semnala brumă.

În Bucureşti, vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate după-amiaza când vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu unele intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -2…0 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, iar noaptea, de brumă.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.