Chiar dacă Nice traversează o perioadă foarte bună în Ligue I, conducerea clubului francez îi caută un înlocuitor lui Adrian Ursea. Potrivit presei din Hexagon, antrenorul român îi va mai pregăti pe roş - negri, din postura de principal, doar până la sfârşitul sezonului actual.

Adrian Ursea şi formaţia din oraşul Nisa sunt neînvinşi de cinci etape în campionatul din Fraţa, dar şefii „vulturilor” vor să aducă, în pauza competiţională din vară, un tehnician cu experienţă. Jurnaliştii din Haxagon anunţă că trupa ce evoluează pe stadionul „Allianz Riviera” a început deja tratativele cu mai mulţi antrenori, iar mare favorit să o preia pe Nice este Julien Stéphan.

„Nice căută să îi găsească un înlocuitor permanent lui Patrick Vieira. Deşi echipa trece printr-o perioadă bună, sub supervizarea antrenorului interimar Adrian Ursea, conducerea clubului este interesată să îl angajeze pe fostul tehnician al celor de la Rennes, Julien Stéphan” au titrat ziariştii de la cunoscuta publicaţie France Football.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.