Medicul Radu Ciornei, deputat USR de Suceava, susține că în județul său, masca de protecție nu ar trebui să mai fie obligatorie, pentru că, spune el, cifrele privind infectarea nu mai justifică această măsură.

„Dacă am fost primii în carantină dintre județe, cred că acum ar trebui ca Suceava să fie primul județ în care se ridică o interdicție majoră. Cer ca în județul Suceava să nu mai fie obligatorie purtarea măștii în aer liber”, a scris deputatul Radu Ciornei pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Ciornei, aceasta este o cerere bazată pe date științifice. „Ne datorați asta, domnilor din Comitetul Tehnico-Științific! Dacă aveți îndoieli, contactați-mă! Toate cifrele de infectare nu mai justifică purtarea măștii în aer liber în Suceava”, a mai transmis medicul, care este specializat în imunologie.

Integral pe LibertateaComentarii

Pute Are dreptate asta e o prostie generala ,virusii nu umbla liberi pe strada ci numai unde e aglomeratie nu,trebuie gandit aici ce si cum e cazul ,dar cine sa o faca cand nehalitii astia umbla dupa furtisaguri ,posturi grase si multe alte avantaje !!!!

8 aprilie 2021 10:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.