Premierul Florin Cîțu anunță, într-un mesaj pe Facebook, modificările pe care le va face Guvernul odată cu prelungirea stării de alertă. Acesta spune că va propune CNSU ca circulația în noaptea de Înviere să fie permisă până la ora 5 dimineața, iar magazinele să rămână deschise până la ora 20:00 înainte de Paște. De asemenea, stațiunile de pe litoral vor fi deschise, iar unitățile de cazare pot fi ocupate în procent de cel mult 70%, mai anunță premierul.

„Propuneri importante pe care le transmit astăzi CNSU:

- pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5:00;

- magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paște;

- stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte)”, scrie Florin Cîțu.

Integral pe Digi24Comentarii

Brian Swarran Nu ne intereseaza ce spune Citu. Noi facem fix ce dorim. Suntem oameni liberi.

8 aprilie 2021 17:33

Până la cinci dimineața? Și o mai interziceți pentru O ORĂ? Măi Cîțule, e bine că ai lăsat oamenilor un pic de libertate pentru Sfintele Sărbători de Paști, dar de ce te mai cramponezi de una oră? Înseamnă că ideea de restricție îți este impusă și ție de pițifelnicii neomarxiști! Ce fel de liberari sunteți voi?! Ori ați greșit tabăra din cauza obsesiei lui Orban de a nu rămâne fără un „coledzi” cât de cât de seamă?

8 aprilie 2021 12:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.