Odată cu protestele cetățenilor români și presiunile exercitate de către unii parlamentari în Parlamentul României, pe scena politică spiritele se încing. Asistăm la mai multe variante ale acelorași povești, în timp ce figurile politice se află într-un ping-pong de opinii pe teme privind situația pandemică actuală, redeschiderea economiei și a sistemului educațional din România. Potrivit unui comunicat emis de unul dintre reprezentanții USR-PLUS, partidele AUR și PSD sunt două formațiuni “cu mentalitate venită din negura Evului Mediu”.

Deputatul USR-PLUS Cristina Camelia Rizea este de părere că protestul reprezintă un drept fundamental în democrație, însă mai subliniază că PSD și AUR dau dovadă de cinism și manipulare. Reprezentanta USR-PLUS a comparat situația pandemică actuală cu epidemia de ciumă izbucnită la Moscova în anul 1771.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

ABCD " Reprezentanta USR-PLUS a comparat situația pandemică actuală cu epidemia de ciumă izbucnită la Moscova în anul 1771." Fa, cretino si jegoaso de USR-ista, Capitala este ingropata in gunoaie, parcul Herastrau ingropat in gunoaie, sect.1 ingropat in gunoaie - nenorocirile astea de Evul Mediu comise de USR-istii jegosi si puturosi Nicusor Dan si Clotilda dementa. Fa, drogato de USR-ista, bucurestenii vor depune tot gunoiul la poarta Primarului de rahat USR-ist Nicusor Dan, si la dementa de Clotilda sect.1. Alooo! Geaca Rosie, pune o vorba rea/buna pe langa rezistacii tai USR-isti, sa curete Capitala de gunoi.

9 aprilie 2021 14:02

Muie postacilor Psd Se putea ca imputiti de postaci Psd-isti sa nu comenteze...

9 aprilie 2021 11:42

Lumineaza Doamne poporul tau Baaa nenorocitilor?Ba luativa de mana si plecati.Cu hotii si baronii PSD-isti ,cu habarnautii Din AUR-si PNL-isti Si cu toti fripturistii si sugacii din celelalte partide...ba ducetiva unde a intarcat mutu iapa si Dracul capra,si astetati-ne acolo cuminti si teferi .Daca o sa va votam bine daca nu tot bine.Dar cine Vo mai vota pe functii sa-si futa in c.r parintii ma nenoricitilor ca nu mai avem nimic ma in tara decat taxe ,impozite,Bani moaca ajutoare sociale dar in rest nimic,nu tu sanatate,nu scoala,nu locuri de munca ,Doar sclavagism si bataie de joc,Nici tara nu mai este ,GATA.AM ajuns la capatul a toate si al rabdarii.Duceti-va in pizdele mumelor voastre ,de politicieni de conducatori si de ce functionarime puturoasa si ineficienta ,Si lasatine asa ca om fi noi in stare sa Ne ridicam iarasi.Numa plecati sa nu mai auzim de voi.

9 aprilie 2021 10:28

ABCD " Reprezentanta USR-PLUS a comparat situația pandemică actuală cu epidemia de ciumă izbucnită la Moscova în anul 1771." Fa, cretino si jegoaso de USR-ista, Capitala este ingropata in gunoaie, parcul Herastrau ingropat in gunoaie, sect.1 ingropat in gunoaie - nenorocirile astea de Evul Mediu comise de USR-istii jegosi si puturosi Nicusor Dan si Clotilda dementa. Fa, drogato de USR-ista, bucurestenii vor depune tot gunoiul la poarta Primarului de rahat USR-ist Nicusor Dan, si la dementa de Clotilda sect.1. Alooo! Geaca Rosie, pune o vorba rea/buna pe langa rezistacii tai USR-isti, sa curete Capitala de gunoi.

9 aprilie 2021 7:17

idiotule Paulus, tu care ești transgendăr și poponar, te-ai găsit s-o admonestezi pe tanti asta de la USR-Plus că le zice așa pe șleau și are mare dreptate? Măi muistule, văd că ai stropit gramatica cu fecale, tu ai două clase ca trenul? Fătuc-o? Aici ai călcat într-un căcat gramatical, iar eroarea e mare cât ușa bisericii ălora de la Moscova, purtătorii ăia de sutană moscoviți pe care-i elogiezi cu mult stalinism leninist neo-marxist a la PSD citire. Fătuco, se scrie într-un cuvânt, pentru că e substantiv și nu verb, idiotule! Realitatea e că legionarii naziști de la AUR instigă boborul la rebeliune, degeaba, iar partidul de împuțiți PSD îi susțin pe AUR, pentru că numai atât se pot screme ei să facă, deoarece sunt impotenți politici, atât AUR cât și PSD. Tu, fă, poponarule și muistule, ești impotent la minte dar și de facto, poponar înrâit ce ești tu. Muie Paulus!

9 aprilie 2021 1:15

I-auzi brâul, cine vorbește?! Fă idioat-o, Evul Mediu n-a fost chiar atât de întunecat pe cât crede analfabetismul din creierele voastre lustruite pe feisbuci. În Evul Mediu, barbarii căre năpădiseră Europa și Nordul Africii au muncit din greu să salveze prin copiere capodoperele culturii antice, iar școlile de copiști înființate pe lângîă mânăstiri s-au transformat cu timpul în universități, în cadrul cărora învățăceii au început să creeze opere originale. Dintre aceștia s-au ridicat geniile Renașterii, Un Dante Alighieri, mai apoi „marele Will”. Tot în Evul Mediu s-au ridicat marile cadedrale ale lumii, iar alături de credințele religioase a înflorit o întreagă spiritualitate bazată pe morală, ba s-au atins și performanțe uimitoare în știință, în special în Bizanț, lumea arabă și China. Cei de pe vremea aceea nu-și cumpărau diplome universitare cu bani și puneau bazele morale și științifice ale secolelor următoare. Se compară moravurile voastre, decadența și depravarea cu asceza călugărilor din catacombele Kievului, care creau opere de mare spiritualitate și frumusețe la lumina opaițelor din firidele pe care și le săpau sub pământ, unde și mureau? Se compară lăcomia voastră de bogăție și putere cu aspirația acelor oameni spre puritate și cunoaștere, sau depravarea voasgtră LGBT-istă cu valorile morale ale acelor oameni care se sacrificau pentru familiile și neamurilor lor? Hai sictir, analfabetă cu drogul în nas!

8 aprilie 2021 16:45

Tovarașa ......”Mmisterioasa doamna C” Așe trebuie să te exprimi de la tribuna parlamentului? ...”timp de 30 de ani va durut-n cot”!!! Băi fătuc-o, cine ți-a scris fituica pe care ai citit-o? Cei cu ”popologhia asta tâmpită? De ce ai început cu mișcările de masa din Moscova din 1971? Tu nu stii istoria României, dar să mai comentezi evenimente petrecute la scara mondială? De ce nu ai inceput cu tradarea lui Al. I. Cuza de catre jegurile din PNL, in frunte cu Dimitrie A. Sturdza? De ce nu ne spui despre rasplata primita de un JEGOS de general pe nume HARALAMBIE, ce a fost platit cu o ”dama de consum” din PNL? Adevărul că PNL a fost, este, si va fi ghiftuit de dame de consum, asemena misterioasei doamnei C.

8 aprilie 2021 14:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.