Coaliția majoritară în parlament intenționează să dea votul final pe proiectul de lege de desființare a Secției Speciale de anchetare a magistraților până la finalul sesiunii parlamentare, fără a mai aștepta avizul Comisiei de la Veneția, care a anunțat că se va pronunța în luna iulie.

Explicația reprezentanților majorității parlamentare este că avizul a fost solicitat doar pe amendamentul care vizează avizul obligatoriu al CSM pentru trimiterea în judecată a magistraților, nu și pe desființarea Secției Speciale în sine, subiect asupra căruia Comisia de la Veneția s-a pronunțat anterior.

Proiectul de desființare a Secției Speciale a intrat joi în dezbaterea comisiei juridice a Senatului, după ce luna trecută a fost adoptat de Camera Deputaților.

Integral pe G4media.roComentarii

Pentru idiotul de la 9 aprilie 2021 6:17 Lucrezi 12 cu 24 sau 24 cu 48 și care esti simbria?

9 aprilie 2021 13:50

Muie imputitilor de postaci Psd-isti Imputiti de Psd-isti si penali au trimis imputiti de postaci Psd-isti sa atace PNL-USR. .ca de aia sunt platiti uitati numai continutul comentului si iti dai seama ca sunt postaci Psd-isti..

9 aprilie 2021 6:17

DUMITRESCU Vedeti acum de ce vir desfiintarea SIIJ ? Urmariti motivarea in controversata decizie cu condamnarea lui Truica si altii de catre un complet penibil, care acum cu siguranta ar fi fost anchetat ! Nu le place neomarxistilor sorosisti!

8 aprilie 2021 19:02

Acesti JEGOSI din pnl si usr-plus vor vinde si mortii din mormminte!!!

8 aprilie 2021 14:53

Adevărat vă spun vouă! Mor românii în spitale/Peste tot e numai jale/Dar voi nu simțiți durerea/Arde-v-ar focu averea/Nu mai știm ce zi e mâine/Și trudim pe-un colț de pâine/De tineri suntem bătrâni/Lua-v-ar naiba de păgâni/Oamenii de voi se tem/Și de-aceea vă blestem/Liniștea să n-o găsiți/Toată viața cât trăiți/Familia să vă fie/Dezbinată și pustie/Ca întreaga Românie/ Ce-ați dat-o pe datorie/Doamne știu că fac păcate/Iartă-mă dacă se poate/La câte necazuri sunt/Iadu-i parcă pe pământ”.

8 aprilie 2021 14:31

Progeniturile comuniștilor din anii 1945 -1950 disipați prin pnl, urs, plus, pmp-reprez de lighioana de basescu..... azi sunt la guvernare!

8 aprilie 2021 14:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.