Sorin Grindeanu l-a criticat, joi, la Antena3, pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și a afirmat că este cel mai slab ministru aflat la conducerea acestui minister foarte important pentru România.

"Este evident că e un regres incredibil față de toți predecesorii pe care i-a avut Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății. Dar, cred că trebuie să privim toată această problemă într-o cheie mai largă. Odată cu marele guvern tehnocrat din 2015 până în 2016 a venit și Vlad Voiculescu pentru prima dată la Ministerul Sănătății, deși nu îl recomanda absolut nimic. Mai mult decât atât, după alegerile locale, de la Primăria Municipiului București, ar fi vrut să fie viceprimar. Acum văd că deși sunt nenumărate exemple de lipsă evidentă de management a domnului Voiculescu, cei din USR Plus se încăpățânează să țină de Vlad Voiculescu. Ca vicepreședinte PSD a putea să vă spun că mi-ar conveni să-l mai țină, pentru că orice zi în plus a lui acolo aduce puncte în minus actualei guvernări și lucrurile astea, ca adversar politic, ar putea să mă bucure. Dar nu așa trebuie privită problema", a spus Sorin Grindeanu.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Vlăduț Medicinescu nu ecce decât un cățălandru mâncat de jigodie din haita neomarzistă Cel mai școlit dintre tinerii pupincuriști progresiști a fost Nicușor Dan, matematician de oarece calitate.. Tocmai asta l-a făcut incompatibil cu haita. Matematica și opțiunea pentru familia tradițională...

9 aprilie 2021 17:57

Pute Ce aveti ma cu el ,el iubeste medicina,ca nu o intelege e altceva dar nici sa invete ceva nu are rost ca la facultate e greu si baietul daca nu a muncit niciodata nu se poate apuca acum.Fa ma macar un liceu sanitar ca tot retii ceva !!Ce lipsa de bun simt are baietelul e demn de orice guvern induferent de culoare politica !!!!

9 aprilie 2021 8:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.