Anamaria Prodan rupe tăcerea, într-un interviu exploziv acordat ProSport, după zvonurile apărute tot mai des în ultimele luni, legate de viața extrasportivă (amante și scandal) a antrenorului Laurențiu Reghecampf și despre un potențial divorț.

Considerat unul dintre cele mai frumoase cupluri ale României, liniștea familiei Prodan-Reghecampf a fost tulburată de ceva timp de declarațiile din anturajul lui Gigi Becali referitoare la viața amoroasă a tehnicianului, iar soția impresar a explicat exact cum a obișnuit, în timp, situația familiei, relaxată, carismatică și stăpână pe sine.

ProSport: Anamaria, intrăm direct în „problemă”. Au apărut informații, din anturajul lui Gigi Becali, legate de faptul că Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă de 8 ani!

Anamaria Prodan: „Reghe are amantă? (n.r. râde). Așa îl cunoașteți voi pe unicul Reghecampf? Îmi aduc aminte că zicea Gigi sau cineva din anturajul lui ceva de o amantă de acum 8 ani… Păi, eu, murisem? Sau eram plecată în deșert? Hai să fim serioși. (n.r. râde iar). De obicei ne distrăm când apar astfel de zvonuri și fiiind cea mai invidiată familie din România am învățat, în ani, să nu mai băgăm în seamă.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.