Moda se schimbă de la an la an, iar ce ni se părea de neconceput în urmă cu zece sau douăzeci de ani spre exemplu, astăzi este la mare căutare. Mai exact, asortarea unor piese vestimentare total diferite, dar care împreună arată excepțional.

Să luăm clasicul exemplu al unei rochii vaporoase, de vară, diafane, asortată cu o pereche de pantofi sport albi. Ți se pare o combinație nereușită? Nu este deloc așa! Pantofii sport și în special pantofii sport alb se potrivesc aproape la orice ținută de zi (mai puțin celor formale, de mers la birou sau pentru evenimente deosebite). Te încurajăm să lași prejudecățile deoparte și să te bucuri de ținute speciale, la care să asortezi pantofi sport în diferite culori, care să îți ofere tot confortul de care ai nevoie.

Pantofi sport în ținute casual

Dacă nu ești obișnuită cu stilul sport-chic, ar trebui să te axezi întâi pe stilul casual. Mai exact, poți alege pantofi sport dama pe care să îi integrezi în cea mai simplă ținută casual pe care cu siguranță o ai deja în garderobă: blugi, un tricou sau o bluză care să te înveselească și un sacou. Această ținută este perfectă pentru a fi purtată atât la locul de muncă, dar și la o plimbare, la o ieșire în oraș cu prietenii ziua și așa mai departe.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.