Premierul Florin Cîțu spune că dacă românii se vor vaccina, România ar putea reintra în normalitate de la sfârșitul lunii iulie: „Să revenim la viaţa de dinainte, fără restricţii, fără mers noaptea, fără măşti şi aşa mai departe”.

„Vreau de la 1 iunie să relaxăm aceste condiţii, în două etape: 1 iunie şi apoi sfârşitul lui iulie, când vom avea 10 milioane de persoane vaccinate să revenim la normal”, spune Florin Cîțu, potrivit Antena 3.


Premierul spune că există o condiție care trebuie îndeplinită.

„Să revenim la normal înseamnă să revenim la viaţa de dinainte, fără restricţii, fără mers noaptea, fără măşti şi aşa mai departe. Trebuie să ne vacinăm ca putem să ajungem acolo”, conchide Cîțu.

Din 27 decembrie au fost vaccinate peste două milioane de români, dintre care peste 1,3 milioane cu ambele doze.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

CAMARILA(Fomfilor, Flecarilor,Gagautilor si a Gusatilor) condusa de un marele schior un nimic de fi Acest lucru ar posibil daca si numai daca ar fi o unitate deplina la nivel de parlament si guvern. Aceasta nu este din nefericire. Carmaciul n-a avut mana politica nici de asta data. Puneti in in balanta si varianta negativa sa cum ar fi normal intr-un studiu. Analizati si bucla negativa a evolutiei. Poate d-l Catu sa inteleaga afirmatiile facute, altfel vai si amar.

11 aprilie 2021 9:36

date-n pula mea Citule Citule , prostavane pune aici studiul de unde iti iese asa ceva in pizda matii de idiot! Ce bah eu stau la mana ta sa imi dai voie sa ies din casa? Daca am treaba ies cand vreau. Declaratia sa o scrie mata !

10 aprilie 2021 17:36

pensionar Ba prostovane, ai ajuns si oracol?

10 aprilie 2021 7:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.