Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre senatoarea Diana Şoşoacă, pe care o numeşte „lupa în blană de oaie, cu sânge tricolor”. Gazetarul a comentat gestul „patrioatei absolute” care a cerut iertare ambasadei Rusiei.

„S-au dus la ambasada Rusiei, pentru a aminti Uniunii Sovietice, care tot Uniune Sovietică este şi astăzi, de crima de atunci. Care jigniri?”, se întreabă retoric CTP, potrivit Digi24.

„Eu am spus că o să-i dau câte o poreclă. Doamna este «lupa în blană de oaie cu sânge tricolor». «Lupa în blană de oaie». Acest cuvânt înseamnă mai multe. Fiecare dintre ascultători poate să-şi aleagă semnificaţia acestui cuvânt, fie în limba română, fie în limba latină. (...)"

Integral pe AdevărulComentarii

Guță Popescu, măcelar la carmangeria Legiunii AUR Care lupă măi nene? Că e ditamai scroafa, care ar trebui făcută degrabă numai fleici, antricoate, friptură, jumări, slănină, cârnați, caltaboș, cabanos, sarmale, chiftele, șorici. Cu ditamai scroafa asta, dăm haleală la tot grajdul parlamentului minim 3 luni de zile. Vă dați seama? Jambon a la Șoșoacă-n aspic! Haleală doldora, nenică! Să-i dăm cuțit degrabă! Cuțit, cuțit, cuțit, de 3 ori te-am ascuțit și înainte de Ignat și acum!

12 aprilie 2021 6:33

xyz Aloo! Geaca Rosie ia-ti "guvernul meu" de criminali, si carati-va, drak' dupa conturile bancare pe care le-ati stors din Buget. Imagini apocaliptice la TV si pe viu - din spitalele romanesti, in UE, cu bolnavi TBC, operati ieri, cu dureri de nesuportat - scosi cu forta si aruncati nu se tie unde ! Capitala se va umple acum, si de TBC, Heptatita, HIV, si alte infectii, cauzate de nenorocirea de guvern, cu care s-au pricopsit romanii.

10 aprilie 2021 11:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.