Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a vorbit, despre situaţia ide la Spitalul Foișor care a fost transformat în spital COVID. El a făcut referire la ordinul semat de ministrul Vlad Voiculescu în privinţa evacurării de urgenţă a pacienţilor internaţi la această unitate spitalicească.

Alexandru Rafila a dat detalii, la Antena 3, despre ordinul semat de Vlad Voiculescu în privinţa evacurării de urgenţă a pacienţilor internaţi la Spitalul Foişor. El a arătat că acum o săptămână s-a întâmplat un lucru, pe care unii l-au trecut cu vederea. Potrivit lui Rafila, sâmbăta trecută, la ora 21:15, Vlad Voiculescu i-a covocat pe directorii de spitale din Bucureşti pentru o şedinţă. Motivul a fost legat de relocarea acestor spitale, încât o parte din ele să poată trata pacienţi COVID.

Integral pe CapitalComentarii

aurel colceriu daca rafila fiu de tortionar ne reprezinta la oms si s-a bagat si in ciuma ,avem o problema de rezolvat !

11 aprilie 2021 10:01

Mda! Rafila spune, citez: ” Motivul a fost legat de relocarea acestor spitale, încât o parte din ele să poată trata pacienţi COVID. ” Relocarea? Păi, să-mi fie cu iertare, dar în accepția mea, relocarea spitalelor, înseamnă mutarea spitalelor de la actuala locație în altă parte și la altă locație. Asta ca să înțelegem corect pe limba noastră românească ce s-a scremut constipatul Rafila să debiteze din curul pe care-l poartă pe proprii umeri. Rafila? O fi el doftor și paiață p-acolo pe la OMS, problema e că sărmanul nu e decât un alt analfabet sfeto-doct cu pretenții de Mafalda în medicină și-n politică. Sărmanul nu e decât un speriat constipat, care s-a dat și el după moda impostorilor din politică devenind și el o coadă de topor, care ca să-și aroge niște merite aiurea, a pescuit și el din limba engleză un cuvânt pe care băgat în limba română netradus, e vorba despre compliant. Compliant, sau to comply ca verb, tradus din engleză-n limba română NU înseamnă compliant niciodată, cuvântul are sensul și înțelesul de supus, adaptat unor noi reguli, punct. Muie PSD! Muie sferto-doctului Rafila!

11 aprilie 2021 8:31

claudiu vasilescu Rafila fiul Colonelului de securitate Rafila un tortionar!

10 aprilie 2021 17:50

xyz Aloo! Geaca Rosie ia-ti "guvernul meu" de criminali, si carati-va, drak' dupa conturile bancare pe care le-ati stors din Buget. Imagini apocaliptice la TV si pe viu - din spitalele romanesti, in UE, cu bolnavi TBC, operati ieri, cu dureri de nesuportat - scosi cu forta si aruncati nu se tie unde ! Capitala se va umple acum, si de TBC, Heptatita, HIV, si alte infectii, cauzate de nenorocirea de guvern, cu care s-au pricopsit romanii.

10 aprilie 2021 11:14

UNFORGIVEN Ordin autoritar si dictatorial specific stilului Arafat, pe care acum il condamn cu vehementa. Nu creaza un discomfort ci un genocid. Voiculescu nu stie din adeverinta lui de scoala de vara la Viena, dar Arafat stie f. Bine ce terapie post operatorie e necesara si ce injectii cu anticoagulant timp de 12 zile. PS: Cazul dlui.Lazarescu din film, nu crdeam sa ajung sa.l traiesc !

10 aprilie 2021 10:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.