Senatoare PSD Gabriela Firea s-a declarat revoltată de situaţia pacienţilor de la Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti care, vineri seara, au fost evacuaţi de urgenţă în stradă, fără preaviz, pentru a fi preluaţi de rude şi duşi acasă.

Sute de români s-au declarat șocați, revoltaţi şi tulburaţi de imaginile cu pacienţii de la Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti, care a devenit spital suport COVID-19. Unii dintre ei, recent operați, au fost preluați de familii în dube sau maşini personale şi duşi acasă sau la alte spitale.

Aparținătorii pacienților evacuați de urgență, vineri seara, sunt la rândul lor revoltați pentru că, nu au fost anunţaţi din timp de acest ordin şi nu li s-a comunicat cum se vor îngriji de cei dragi care abia au ieșit de la terapie intensivă.

La fel simte şi senatoarea PSD, Gabriela Firea care condamnă umilințele şi discriminarea la care au fost supuși pacienții şi familiile acestora.

„În ce ţară din lume sunt scoşi bolnavii operaţi din spital cu perfuzii, noaptea, în frig, în pijamale trimiși cu mașina familiei acasă sau plimbaţi la alte spitale. Au trecut 15 ore şi nicio demisie. Dictatură", a scris deputatul PSD Gabriela Firea pe Facebook.

Firea, despre evacuarea Spitalului Foișor: "Dezastrul provocat de ministrul Voiculescu trebuie oprit urgent!”
„Criminal! Inuman! În miez de noapte, pacienții operați la Spitalul de ortopedie „Foișor” sunt scoși în stradă! Iar cei programați la operație, trimiși acasă!! Dezastrul provocat de ministrul Voiculescu trebuie oprit urgent! Imaginile par dintr-o țară din lumea a 3-a, dintr-un stat bananier, însă din păcate sunt din Capitala României! Voiculescu, demisia! Urgent”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.


Comentarii

ABCD Alooo! Geaca Rosie ia-ti "guvernul meu" de criminali, si carati-va, drak' dupa conturile bancare pe care le-ati stors din Buget. Imagini apocaliptice la TV si pe viu - din spitalele romanesti, in UE, cu bolnavi TBC, operati ieri, cu dureri de nesuportat - scosi cu forta si aruncati nu se tie unde ! Capitala se va umple acum, si de TBC, Heptatita, HIV, si alte infectii, cauzate de nenorocirea de guvern, cu care s-au pricopsit romanii.

11 aprilie 2021 9:58

Constatare Mahalagioaica e in elementul ei ! Ar trebui sa faca un cuplu cu Sosoaca .Astia suntem, pa astia i-am ales !

10 aprilie 2021 14:51

Muie postacului Psd-ist @xyz Taci dracului din gura curva moldoveanca..tu ai facut toatea astea cand ai fost primar general..jat in ma-ta de ordinara..si postacului Psd-ist @xyz multa muie morti ma-ti de imputit..

10 aprilie 2021 14:22

xyz Alooo ! Geaca Rosie ia-ti "guvernul meu" de criminali, si carati-va, drak' dupa conturile bancare pe care le-ati stors din Buget. Imagini apocaliptice la TV si pe viu - din spitalele romanesti, in UE, cu bolnavi TBC, operati ieri, cu dureri de nesuportat - scosi cu forta si aruncati nu se tie unde ! Capitala se va umple acum, si de TBC, Heptatita, HIV, si alte infectii, cauzate de nenorocirea de guvern, cu care s-au pricopsit romanii.

10 aprilie 2021 11:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.