„Un cost acceptabil” numește Dan Barna evacuarea pripită a bolnavilor din Spitalul Foișor din București, transformat, peste noapte, dar fix peste noapte, în spital COVID. Un cost acceptabil.

Dar ce este, oare, acceptabil în această nouă mișcare abruptă, în această nouă dovadă de heirupism instituțional?

Ce este acceptabil în minciuna din ce în ce mai evidentă în care se bălăcesc încă de anul trecut politicienii români? Ce este acceptabil în faptul că timp de luni datele au

Ce este acceptabil în faptul că timp de luni datele au fost mistificate, minimalizate, pentru că ocârmuitorii nu-și mai puteau permite amânarea alegerilor fără a le pierde categoric?

Integral pe LibertateaComentarii

ABCD Prezenta derbedeului Voiculescu Vlad ca ministru la Sanatate, este o jignire si un afront si o provocare urata, fata de Poporul Roman ! Golanul asta de Voiculescu, far' de scoala, far' de meserie, a nenorocit- intr-un an, sistemul de sanatate, cat al II-lea Razboi Mondial in 5 ani. Golanul de Voiculescu USR-istul lu' Geaca Rosie, merita un shoot fix in koor, sa zboare din scaunul de minsitru. Huooo! USR, r-ati ai drak' de derbedei.

12 aprilie 2021 18:02

Bravo Paulus! Mai ia o muie, că e mană cerească și te imunizează și de covid. Măh acoperitule, măh descoperitule vânat, tu le știi ca pe sfintele moaște pe ălea cu sluga, că tu, de când ai făcut ochi după ce te-a bălegat mă-ta, numai slugă la comuniști ai fost, slugă la securitatea ceaușistă, slugă la pecereul cizmarului Imperator de țară glonțuit de Crăciun în 1989, slugă la scârbiciiiliii și agenturiiliiii, slugă acum la neo-marxistul PSD! Sărmane amărăștean, slugă ai fost, slugă ești și tot așa vei crăpa! Ăl de Sus cu mila!

12 aprilie 2021 6:58

Mie scarba de postaci Psd-isti Mai imputit de postac Psd-ist cel de la ora 11.05...tu de care popor vorbesti jegule...poporul Psd-istilor care sunteti voi imputiti de postaci Psd-isti...voi sunteti lingai cei care ii sprijiniti dupa 32 de ani pe imputiti de securisti si comunisti..gunoie ce sunteti toti care votati comunisti..

11 aprilie 2021 11:22

@Paulus? Bravo, Muie! Ești măreț, sclipitor, intelijent, obiectiv! Ce să-ți mai zic? Licheaua perfectă! Linge pe unde scuipă un bobor întreg. Neam de slugă perfect.

11 aprilie 2021 11:05

lucian56 Totul se leaga. Citeam ce declara Adelin Petrisor despre acest ziarist acum 2 ani."Cât a lucrat Hillerin pentru emisiunea lui Ionuţ Cristache, de la TVR? Ce a făcut, exact? De ce nu a apărut pe generic? Şi, mai ales, cu cât a fost plătit? Despre Acel Costache de la televiziunea lui Gradea nu mai este cazul sa vorbim. Parca a ajuns acolo de la Antena. Acest site apartine tot Antenelor. Cata obiectivitate!!!

11 aprilie 2021 10:49

Paulus? Un neo-marxist fanatic, un kaghebist acoperit, o stârpitură de scursoare de neom slugă a partidului neo-marxist PSD. Ce se mai vaită acoperitul, cum că cică ăștia au ajuns la putere prin fraudă electorală, apoi cele câteva baliverne fantasmagorice la adresa ăstora de la USR și a celorlalți de la putere. Măi leșinatule acoperit, măi kaghebistule, ia matale o muie că e mană cerească, bașca e gratis sau bonus, sau grant cum zic ăștia că e la trend, că vindecă și de covid și de toate cele. Nu te mai agita degeaba, PSD a câștigat alegerile dar de fapt a pierdut puterea pentru că e impotent politic ca și legionarii tăi naziști fezandați de la AUR. Muie!

11 aprilie 2021 8:18

ABCD Alooo! Geaca Rosie ia-ti "guvernul meu" de criminali, si carati-va, drak' dupa conturile bancare pe care le-ati stors din Buget. Imagini apocaliptice la TV si pe viu - din spitalele romanesti, in UE, cu bolnavi TBC, operati ieri, cu dureri de nesuportat - scosi cu forta si aruncati nu se tie unde ! Capitala se va umple acum, si de TBC, Heptatita, HIV, si alte infectii, cauzate de nenorocirea de guvern, cu care s-au pricopsit romanii.

11 aprilie 2021 7:30

Muie lui Patrick André Alt cacat de ziarist care il ataca pe Vlad Voiculescu..mars in ma-ta de gunoi esti ca si anten3de cacat si rtv..numai va da bani acum il linsati.morti mami voastre de gunoie imputite

10 aprilie 2021 14:18

Dan Barna? Escrocul ăsta rătăcit prin Matrix judecă cu portofelul, nu cu creierii din dotare, cu atât mai puțin cu inima. Are însă un merit uriaș! Aerogant din fire și prost din născare, el a exprimat exact esența gândirii și nesimțirii ortacilor lui Iohannis. Vă aduceți aminte cum ciumeții #rezist umpleau străzile și piețele publice ca să condamne „ordonanța 13”, care ciupea doar câteva procente din beneficiile uriașe pe care le storceau multinaționalele și băncile străine din Românică în folosul pensionarilor și bolnavilor români. Lozinca #rezistacă favorită era „Noaptea, ca hoții!”. Ajunși la putere prin fraude electorale grotești, alde Barna și acoliții săi, acum cu gușa plină”, li se pare firească evacuarea în stradă, noaptea ca hoții, a bolnavilor proaspăt operați!!! Iar Iohannis ce face? Tace ca porcul în păpușoiul de trei metri de la Cotroceni. Nici vorbă să-și mai pună geaca roșie și să îndemne boborul răsculat la răsturnarea gubiernului său. Nu, că la guvern adastă și căruța sa doldora de saci cu bunătăți, la care nici n-a visat neam de neamul său...

10 aprilie 2021 13:47

xyz Aloo! Geaca Rosie ia-ti "guvernul meu" de criminali, si carati-va, drak' dupa conturile bancare pe care le-ati stors din Buget. Imagini apocaliptice la TV si pe viu - din spitalele romanesti, in UE, cu bolnavi TBC, operati ieri, cu dureri de nesuportat - scosi cu forta si aruncati nu se tie unde ! Capitala se va umple acum, si de TBC, Heptatita, HIV, si alte infectii, cauzate de nenorocirea de guvern, cu care s-au pricopsit romanii.

10 aprilie 2021 12:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.