Un băieţel de 3 ani din Cluj a supravieţuit unei operaţii complicate pe creier, dar a murit din cauza cononavirusului luat din spital. Părinţii dau vina pe medici, arătând că Matei a fost internat într-un salon cu persoane infectate cu COVID-19.

O lună şi două zile a durat chinul micuţului şi în tot acest timp a fost plimbat prin trei spitale din Cluj-Napoca. Părinţii nu şi-ar fi închipuit niciodată că în spatele problemelor de reflux pentru care l-au internat la Spitalul de Copii se ascundea de fapt o tumoră cerebrală. După două săptămâni de investigaţii, medicii au decis să îl transfere la Clinica de neurochirurgie a Spitalului Judeţean pentru operaţie pe creier, relatează Observatornews.ro. Răul cel mare avea să se întâmple însă în timp ce copilul era la Terapie Intensivă. Din lipsă de locuri, medicii l-au internat pe micuţ în aceeaşi secţie cu alţi doi pacienţi vârstnici.

Integral pe AdevărulComentarii

@Titus Pârjoiescuî Stimabile, cercetătorul japonez în biologie celulară Yoshimori Ohsani, jaureat al Premiului Nobel pentru Medicină, a declarat recent că renunță la Premiul Nobel dacă îi demonstrează cineva că virusul Sars-Cov-2 nu este construit într-unul din laboratoarele care dezvoltă arme biologice. El a subliniat că virusul este așa de bine realizat încât acționează în orice condiții de climă și de situare geografică. Este greu de crezut, deci, că o asemenea armă poate fi stăvilită doar cu mmască, distanțare fizică și spălarea obsesivă pe mâini. Și să mai știi că omul a supraviețuit ca specie prin adaptare continuă și imunizare naturală față de milioane, de viruși. Un individ crescut în mediu perfect steril o mierlește la primul contact cu un virus! Coronavirusul poate fi, totuși, combătut cu succes dacă se institue un tratament antiviral energic încă de la primul simtom de răceală și gripă, iar tratamentul se poate face foarte bine acasă, doar cazurile grave urmând să ajungă în spital. Internând de-a valma toată gama de bolnavi Covid, specialiștii lui Pește Prăjit de la noi au făcut din spitale veritabile bombe de infecție. Așa se explică și moartea sărmanului băiețel omorât cu zile în spital după ce trecuse cu bine peste o operație pe creier! Cei mai mulți dintre doctori, în loc să curme boala chiar de la debut, o atacă în faza finală, când nu mai e mare lucru de făcut! Din păcate, ei răspund astfel unor comenzi obscure, primite de la instanțe foarte înalte, care le cer să mimeze doar luptă cu „groaznica pandemie”. Cei care nu se conformează „indicățiilor”, pățesc precum doctorița Groșan... Ai priceput, Pârjolitule la creieraș?

11 aprilie 2021 7:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.