Rareş Bogdan îi atacă pe Raed Arafat, Nicuşor Dan şi pe Vlad Voiculescu după scandalul de la Spitalul Foişor, cerând ca aceştia să ofere explicaţii despre situaţia creată.

Rareş Bogdan prim-vicepreşedintele PNL, a lansat un atac deschis către Raed Arafat, Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu, după scandalul de la Spitalul Foişor din Capitală.

Europarlamentarul cere, astfel, ca aceştia să dea explicaţii pentru situaţia de la Spitalul Foişor şi susţine că cei trei nu au ajuns în funcţii „pentru că i-au pus părinţii şi bunicii lor”, ci pentru că partidele din Coaliţie şi Klaus Iohannis au făcut campanie şi i-au adus la putere.

Integral pe AdevărulComentarii

ABCD Alooo! Geaca Rosie ia-ti "guvernul meu" de criminali, si carati-va, drak' dupa conturile bancare pe care le-ati stors din Buget. Imagini apocaliptice la TV si pe viu - din spitalele romanesti, in UE sec. XXI, cu bolnavi TBC, operati ieri, cu dureri de nesuportat - scosi cu forta si aruncati nu se tie unde ! Capitala se va umple acum, si de TBC, Heptatita, HIV, si alte infectii, cauzate de nenorocirea de guvern, cu care s-au pricopsit romanii. Bolnavi scosi noaptea din spitale, si aruncati in camioane transportati nu-se-stie-unde, ticalosii comise de sceleratul Adolf Hitler si de bolsevicii lu' Stalin in anii 45' -55', sunt reeditate acum in Romania "guvernului meu".

11 aprilie 2021 19:03

Lute Ma mancator de kakat ,cu tine nu a mers nici la aia cu pensii speciale si multe altele .Ordinarule ce mai urmeaza dupa scaunul lui Orban ,presidentia ??

11 aprilie 2021 12:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.