Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat în termeni extrem de duri situația conflictuală de la Spitalul Foișor din București, pentru care ar fi vinovați oficialii actualei Coaliții de guvernare.

"Este criminal ceea ce faceţi! Şi ar trebui să înfundaţi puşcăriile", a scris liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Integral pe România LiberăComentarii

Gardianul celulei VIP de la ocna Jilava Eu zic că mai criminali sunt Ciolacu și tot PSD-ul, care a ruinat România de 85 de miliarde euro înglodând țara-n datorii externe de muntele ăla de bănet, din 1990 până azi în toate guvernările PSD. Dar, pentru faptele mai crimninale decât oricare altele făcute de alții, PSD-ul nu ar trebui să înfunde pușcăriile, ci ar trebui spânzurați unul câte unul până nu mai rămâne nici unul viu, pentru că așa e normal după mine care sunt aci gardian la o ocnă celebră. Așa că o funie și o bucată de săpun ca să fie unsă funia și lațul să-și poată face treaba silențios, pentru că gloanțele sunt scumpe și-și fac treaba mult prea rapid. Felicitările, masa și coliva pot avea loc cu derogare de la Băsescu și de la PMP la cunoscutul restaurant de renume mondial Cireșica, restaurant de la care Băsescu ori de câte ori ieșea, îl câlca ușierul sau chelnerul pe mâini. Așa că, sapa și lopata și un loc de îngropăciune pentru fiecare gealat de la PSD în frunte cu Ciolacu și pentru tot PSD-ul, la un loc cu verdeață. Coliva la final după îngropăciune.

12 aprilie 2021 5:59

ABCD Alooo! Geaca Rosie ia-ti "guvernul meu" de criminali, si carati-va, drak' dupa conturile bancare pe care le-ati stors din Buget. Imagini apocaliptice la TV si pe viu - din spitalele romanesti, in UE sec. XXI, cu bolnavi TBC, operati ieri, cu dureri de nesuportat - scosi cu forta si aruncati nu se tie unde ! Capitala se va umple acum, si de TBC, Heptatita, HIV, si alte infectii, cauzate de nenorocirea de guvern, cu care s-au pricopsit romanii. Bolnavi scosi noaptea din spitale, si aruncati in camioane transportati nu-se-stie-unde, ticalosii comise de sceleratul Adolf Hitler si de bolsevicii lu' Stalin, in anii 45'-55', reeditate in Romania "guvernului meu".

11 aprilie 2021 19:31

Muie analfabetul Ciolacu Iar vb jegul asta de analfabet Ciolacu...tu vb de puscarie ordinarule vuoi Psd-isti trebuie sa fiti in puscarie 99.9 %...toti sunteti hoti si escroci..

11 aprilie 2021 16:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.