Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni, formaţiunea pe care o conduce depune azi o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după episodul Foişor.

"Am discutat astăzi (luni - n.r.) în Biroul Politic Național despre situația absolut revoltătoare de la Spitalul Foișor. Am decis să depunem astăzi o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății.

Ținând cont de gravitatea situației, cerem ca Biroului Permanent al Camerei Deputaților ca votul să se dea chiar săptămâna aceasta", a anunţat, luni, şeful social-democraţilor.

Preşedintele PSD mai spune că mortalitatea din cauza pandemiei COVID a ajuns pe locul 10 pe plan mondial şi a făcut un apel la liderii USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, să-l retragă pe Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătăţii.

"Poate domnul Cîțu dorește să ajungem pe primul loc. Doar asta ar justifica menținerea ministrului Vlad Voiculescu. Scuzele sale sunt penibile. Să ieși și să spui că cei care au fost evacuați noaptea din spitalul Foișor erau fericiți ne demonstrează că Vlad Voiculescu este gol atât în cap, cât și în inimă.

Mai mult, am văzut mulți lideri PNL care au cerut demisia ministrului Voiculescu. Aștept să văd grupul minorităților dacă vor mai susține un asemenea impostor în fruntea Ministerului Sănătății", adaugă liderul PSD.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.