Dan Barna susține că Vlad Voiculescu e „de departe cea mai bună opțiune a coaliției pentru că și-a asumat reforme” în Sănătate.

„Nu numai că îl susținem pe Vlad, dar ceea ce face Vlad suntem conștienți că afectează vechiul fel de a se face sănătate în România. Toate acele găști și clanuri de interese în zona farma, și-n zona universitară...sunt multe zone unde sunt aceste reforme pe care Vlad le-a anunțat în 2016, reforme care sunt în programul de guvernare asumat de Coaliție și care vor schimba felul de a face politica în sănătate, în care foarte multe resurse aduc prea puțin în ceea ce înseamnă îmbunătățirea actului medical pentru pacienți. Și de aici trebuie privită această cel puțin surprinzătoare aliniere de oameni entuziaști să scape de Vlad Voiculescu. Alianța USR-PLUS îl susține pentru că ceea ce face Vlad Voiculescu e varianta corectă de reformă și pași înainte în sănătate”, a spus Dan Barna la HotNews LIVE.

Integral pe HotnewsComentarii

Matrix Ha-ha-ha! Nu credeam că idiotul ăsta penal poate avea și umor! Involuntar, desigur, dar umor...

12 aprilie 2021 23:53

Sunteti fara nota Domnule Barna nu dumitale masori valoarea lui VV de la sanatate ci poporul. Chiar atat de obtuz pute sa fiti. Bagati de seama ca veti plati aroganta si nepriceperea ministrului. Timpul trece in defavoarea voastra famfaronilor.

12 aprilie 2021 19:29

ABCD Prezenta derbedeului Voiculescu Vlad ca ministru la Sanatate, este o jignire si un afront si o provocare urata, fata de Poporul Roman ! Golanul asta de Voiculescu, far' de scoala, far' de meserie, a nenorocit- intr-un an, sistemul de sanatate, cat al II-lea Razboi Mondial in 5 ani. Golanul de Voiculescu USR-istul lu' Geaca Rosie, merita un shoot fix in koor, sa zboare din scaunul de minsitru. Huooo! USR, r-ati ai drak' de derbedei.

12 aprilie 2021 18:00

noi Mortii mamii voastre de golani USR-isti&Co, Poporul nu va vrea, suntem oripilati de crimele voastre "guvernul meu", intr-un an, ati distrus Tara, cat intreg al II-lea Razboi Mondial. Iar acest Voiculescu Vlad, este apt sa-nfunde puscaria pt 10 ani.

12 aprilie 2021 17:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.