ING Bank România a acordat o facilitate de credit de 10 milioane de lei companiei Agrinvest Credit IFN pentru creşterea creditării fermierilor mici şi mijlocii şi pentru acoperirea nevoilor de capital de lucru ale companiei în anul 2021.

Potrivit ING Bank, Agrinvest Credit IFN a acordat fermierilor români credite de peste 49 milioane de lei în 2020, în primul său an de activitate. Astfel, ţinta stabilită pentru anul 2021 vizează o majorare de minim 70% a creditelor acordate, în contextul în care fermierii se confruntă cu acces limitat la finanţările bancare clasice, precum şi o creştere semnificativă a numărului de clienţi finanţaţi.

„Produsele pe care le oferim sunt destinate mai ales fermierilor mici şi medii, structurile de credit fiind personalizate în funcţie de fiecare tip de client – persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, societăţi comerciale sau societăţi agricole, şi sunt utilizate pentru susţinerea investiţiilor sau a ciclurilor de producţiea declarat Andra Pârvan, Director General Agrinvest Credit IFN.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.