Un bărbat a provocat o explozie într-o casă din județul Arad după ce a verificat etanșeitatea la o butelie cu un chibrit aprins. El a ajuns la spital cu arsuri pe 30% din corp.

Incidentul a avut loc, luni după amiază, în orașul Pâncota, județul Arad. Bărbatul şi-a schimbat butelia de gaz și a verificat etanșeitatea cu un chibrit aprins producând o explozie.

Un echipaj de pompieri și o autospecială SMURD au intervenit la fața locului. Salvatorii au constatat că explozia nu a fost urmată de un incendiu și au găsit o victimă cu arsuri.

„La locul incidentului a fost găsită o victimă, bărbat de aproximativ 50 de ani. Prezintă arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului. Victima fost preluată de echipajul SMURD, i s-a acordat primul ajutor și este transportată la Unitatea de Primire Urgențe Arad. Explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaz, în urma schimbării unei butelii. Bărbatul a verificat etanșeitatea cu ajutorul focului deschis – chibrit. Butelia a fost închisă și scoasă afară din casă", informează ISU Arad.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.