Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj comunităţii musulmane din România cu ocazia începerii lunii postului Ramadan, în care a apreciat susţinerea acesteia pentru eforturile autorităţilor în contextul pandemiei de COVID-19.

"Şi în acest an, perioada Ramadanului însoţeşte efortul nostru comun de a depăşi dificultăţile provocate de pandemia de COVID-19. Suferinţa şi boala încă îi afectează la scară mondială, adeseori cu consecinţe grave, pe semenii noştri. Apreciez susţinerea pe care aţi manifestat-o în toată această perioadă pentru strădania autorităţilor de a ne proteja prin măsuri sanitare şi de a identifica soluţii pentru regăsirea cât mai rapidă a normalităţii sociale. Am încredere că luna postului Ramadan vă va întări în acest efort şi ne va ajuta să continuăm împreună, în spirit de solidaritate şi responsabilitate, să-i ajutăm pe toţi cei care au nevoie de grija şi sacrificiul nostru. Ramadan Karim!", a evidenţiat preşedintele Iohannis.

Integral pe AgerpresComentarii

ABCD Prezenta derbedeului Voiculescu Vlad ca ministru la Sanatate, este o jignire si un afront si o provocare urata, fata de Poporul Roman ! Golanul asta de Voiculescu, far' de scoala, far' de meserie, a nenorocit- intr-un an, sistemul de sanatate, cat al II-lea Razboi Mondial in 5 ani. Golanul de Voiculescu USR-istul lu' Geaca Rosie, merita un shoot fix in koor, sa zboare din scaunul de minsitru. Huooo! USR, r-ati ai drak' de derbedei.

13 aprilie 2021 11:11

ABCD ...taca-ti fleanca, Geaca Rosie, si cara-te drak' ca ai distrus Tara, cu rezistacii tai USR-isti si PNL-puturosi !

13 aprilie 2021 6:55

Pardaillan Sugi pula la turci , werner!

13 aprilie 2021 1:12

I-auzi brâul ce-l f... grija ăe Dulapul național când țara arde!!! Chiar așa, domnule președinte Iohannis, nicio vorbuliță despre „tâlharii” de PSD-iști, care, prin incompetență și jefuirea bugetului sănătății, sunt autorii morali și de toate felurile ai incendierii spitalelor, ai tratamentelor barbare aplicate bolnavilor, ai înmormântării morților goi-golași în saci de plastic, ai altor măsuri aberante, prin care lasă Covidul să intre pe gaura cheii peste rumânii închiși în case. În același timp, domnule prezident, țin să-mi esprim nedumerirea și nemulțumirea că nu lăudați îndeajuns pe tinerii USR-iști aduși chiar de dumneavoastră în funcții înalte, strategice, și care datorită unor studii strălucite făcute la Viena, Paris sau Berlin, adeverite și prin adeverințe de mână, dovedesc că valoarea nu așteaptă anii și-și sacrifică sângele și viața în lupta împotriva pizdacilor lui Dracne și ai „acelei femei” Veorica, mai nou ai nenorocitului de Ciolacu, cei ce, la tot pasul, întinează nobilul ideal de a face, pas cu pas, din Românica țara educată a lucrului bine făcut. Să ne trăiți, domnule prezident, dar așteptăm cu înfrigurare să-i mai pocniți, măcar din când în gând, pă pizdaci la gioale!

12 aprilie 2021 23:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.