Premierul Florin Cîțu a declarat, luni seara, că indidentul de la Spitalul Victor Babeș în urma căruia trei pacienți au murit după ce au rămas fără oxigen, a fost un accident și că nu poate garanta că ceva similar nu se va mai întâmpla.

"Trei persoane au decedat. În acest moment nu știm de ce. Condoleanțe familiilor îndoliate. Din ce știm până acum, se pare că este un accident.

A început și o anchetă. Am vorbit cu ministrul de Interne. I-am cerut că acheta să fie cât mai rapidă și transparentă. Toți vinovații trebuia să răspundă. Suntem în luptă și război cu această pandemie de un an de zile. Presiunea pe spitale este foarte mare. Presiunea pe secțiile de Terapie Intensivă este foarte mare. Trebuie cu toții să ajutăm. Campania de vaccinare este singura soluție.

De ce am ieși în această seară și era important? Am văzut că reprezentanții statului fug de comunicare. Cetățenii au nevoie să venim să comunicăm, să explicăm. De aceea l-am adus pe domnul Arafat. Ceea ce știm până acum. Nu trebuie să mai fugim de comunicare.

Vom încerca să avem mai multe paturi de ATI, așa cum am cerut acum două luni de zile.

Nu putem să garantăm acum că astfel de accidente nu se vor mai întâmpla. Eu sper să avem resursele să trecem cât mai bine. Dar ca să reducem presiunea și să ne asigurăm că nu se va mai întâmpla așa ceva, trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. Ele merg mână în mână."


Comentarii

ABCD Prezenta derbedeului Voiculescu Vlad ca ministru la Sanatate, este o jignire si un afront si o provocare urata, fata de Poporul Roman ! Golanul asta de Voiculescu, far' de scoala, far' de meserie, a nenorocit- intr-un an, sistemul de sanatate, cat al II-lea Razboi Mondial in 5 ani. Golanul de Voiculescu USR-istul lu' Geaca Rosie, merita un shoot fix in koor, sa zboare din scaunul de minsitru. Huooo! USR, r-ati ai drak' de derbedei.

13 aprilie 2021 16:17

Dacă această afirmație avea autor oricare dintre prim-ministri PSD SĂ-I FI VĂZUT PE ZDRENȚELE DIN #REZIST, TUDOR CHIRIL, DEMONIZATUL DE C.T.P. ..... ȘI ALȚII ASEMENEA LOR CUM SCHEUNAU PE LA TOATE COLȚURILE

13 aprilie 2021 12:40

Incredibil!!!! Dacă asemenea nenorociri se întâmplau înainte de 1989, așa cum era România Comunistă, păi cei responsabili până maxim a II-zi erau în PUȘCĂRIE!!!!

13 aprilie 2021 12:33

Pute Mai baietica tu nu poti garanta nimic decat faptul ca incompetenta si nesimtirea va caracterizeaza si asta costa in toate domeniile !! !!

13 aprilie 2021 10:55

noi Nenorocita creatura, josnic acest Catzu, daca murea ma-ta fara oxigen, sau tact-o, ar fi fost un "accident", bai, rezistac ordinar !

13 aprilie 2021 8:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.