Premierul Florin Cîțu a anunțat marți dimineață că, începând de astăzi, capacitatea de vaccinare anti-COVID în România a ajuns la 115.000 de persoane pe zi.

„Am promis, am făcut. De astăzi capacitatea de vaccinare a ajuns la 115.000 de persoane pe zi”, a scris Cîțu, pe pagina de Facebook.

Premierul i-a încurajat pe români să se vaccineze, precizând că „este singura cale de a scăpa de pandemie”.

„Pentru revenirea cât mai rapidă la normalitate este nevoie de un efort comun. Doar dacă ne implicăm cu toții, dacă suntem responsabili și respectăm în continuare măsurile sanitare, este posibil să ne reluăm viețile de dinainte de pandemie”, a completat el.

Integral pe Digi24Comentarii

Poa s-ajungă și la un milion pe zi. Tot frecție la piciorul de lemn rămâne! Măi ales că băieții lucrează la noi tulpini, care fentează vaxcinul. Asta dacă nu cumva aceiași băieți lucrează și la vaxcin și la noile tulpini! Trebuie să fii tâmpit, sau să faci parte din conspirație, ca să te faci că n-ai auzit că cercetătorii israelienii de la Universitatea din Tel Aviv au constatat că persoanele din testul lor, cică imunizate cu două doze de Pfizer,s-au infectat în numar de 8 ori mai mare cu tulpina sud-africană decât cei nevaxcinați! Despre ce vorbim?! De asemenea, vicepreședintele Companiei Pfizer, dr. Michael Yeadon, și-a dat demisia din funcție și a avertizat că vaxcinul celor de la Pfizer este o înșelătorie sinistră și mincinoasă, cu scopuri malefice și mercantile! PDG-ul de la Pfizer, nu-mi mai amintesc acum numele său, a refuzat să se vaxcineze cu propriul vaxcin deoarece are 59 de ani și se află în perfectă stare de sănătate. Din cauza nevaxcinării a și ratat o vizită în Israel, această fiind amânată până ipochimenul va prezinta o dovadă că s-a vaccinat. Probabil ca dacă Netaniahu va apuca să citească porcăriile cu care împroșcă în jur postacul idiot de mai jos, va ordona, de frică, aducerea cu covorul roșu la Ierusalim a președintelui Pfizer!!!

13 aprilie 2021 17:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.