Guvernul Cîțu avea pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 14 aprilie, discutarea unui proiect de lege privind condiţiile implementării rețelelor 5G.

Cabinetul Cîțu avea pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de miercuri, 14 aprilie 2021, discutarea unui proiect de lege privind condiţiile implementării rețelelor 5G.

Ordinea de zi a ședinței nu a fost oficial modificată, însă ședința de Guvern nu va mai avea loc în ziua de miercuri, 14 aprilie, din cauza tensiunilor produse între PNL și USR PLUS ca urmare a demiterii ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Cu privire la proiectul de lege referitor la rețelele 5G, el va fi cu siguranță analizat într-o altă ședință de Guvern, atunci când ea va avea loc.

După cum se știe, opiniile societății asupra acestui sistem de comunicații sunt diverse, nu doar în România ci și în alte țări. În cazul României, varianta oficială este că acest sistem va fi implementat, iar varianta de implementare va fi compatibilă cu cea aplicată de unele țări occidentale - în primul rând de Statele Unite. SUA au cerut în repetate rânduri ca firmele din China să nu aibă acces la infrastructura 5G a statelor membre NATO.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.