Reprezentantul USR-PLUS, Radu Mihaiu, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîțu după ce acesta l-a demis pe ministrul Sănătății.

Are o imagine de politician rebel, dar face politică sulfuroasă, a spus Mihaiu.

Radu Mihaiu a transmis mesajul pe rețelele de socializare.

„În ciuda imaginii de politician rebel și cu tricou Metallica, Cîțu a scos azi o filă din cele mai vechi cărți de politică sulfuroasă. Ne-a vorbit toată ziua de restabilirea încrederii în instituțiile statului, dar el, premierul, a depășit toate limitele de încredere stabilite în coaliție de la bun început. Unii nu pot fi mai egali decât ceilalți. Iar tocmai el, cel care a fost desemnat să conducă acest guvern, nu trebuia să “marcheze” în propria poartă”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

xyz USR / PLUS adunatura de incapabili derbedei, se agata de "greaua mostenire", in loc sa realizeze ce-au promis fraierilor de romani, si vor tine-o cu "greaua mostenire" inca 3 ani, pana vor dispare la drak' sa-i adune...

15 aprilie 2021 6:02

noi ...a trebuit sa moara multi, foarte multi oameni, ca sa dispara acest USR-ist de doi bani gauriti, Voiculescu ! Trebuie bagat in Tribunal, acest derbedeu, care a provocat moartea unor pacienti. Daca s-a carat acest Derbedeu Viculescu USR-ist, nu inseamna ca scapa de parnaie.

15 aprilie 2021 5:58

Nea Costel Daca voi USR Plus sunteti cretini! Normal ca v-a pus la tomberon. S-au suparat sefii vostri francezi ca nu v-ati indeplinit misiunea?

14 aprilie 2021 23:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.