Miniștrii USR PLUS ar putea boicota ședința de guvern de joi. Dragoș Tudorache, europarlamentar USR PLUS, a confirmat informația la Digi24, dar spune că o decizie va fi luată miercuri seara, după discuții cu Dan Barna, și în funcție de importanța deciziilor care sunt de luat în ședința de guvern.

Europarlamentarul USR PLUS susține că nu este vorba de un boicot, ci despre o „poziție” coerentă cu ceea ce s-a spus astăzi la nivelul alianței din care face parte, și anume că nu mai au încredere în premierul Florin Cîțu și că își doresc cât mai rapid o discuție în coaliție.

„De fapt, asta îi și reproșăm premierului Cîțu. Nu este vorba nici despre Vlad Voiculescu, nu este vorba nici despre orgolii sau șantaj - am văzut tot felul de termeni folosiți -, ci este vorba, foarte simplu și direct, despre modul în care premierul Cîțu înțelege că funcționează această coaliție. Și atunci, ceea ce noi ne dorim este ca să avem această discuție la nivel de președinți de partide în coaliție, să înțelegem cum anume continuăm mai departe”, a explicat Dragoș Tudorache.

Integral pe Digi24Comentarii

Golanii din USR gândesc că România este o halcă de carne ce trebuie vândută la un preț cât mai convenabil, doar pentru ei!!!!

15 aprilie 2021 9:34

noi Voiculescu Vlad USR-ist/PLUS este si hotz de documente : "Parchetul General a trimis plângerea spre DIICOT, iar audierile au fost făcute în secret. S-a început urmărirea penală pe 7 aprilie 2017 pentru divulgare de informații secrete de stat și neglijență în păstrarea informațiilor pe numele lui Voiculescu, potrivit răspunsului primit de Newsweek de la DIICOT". Cand se credea Voiculescu Ministru' in guvernul Ciolos, individul este si periculos pt. Tara.

15 aprilie 2021 7:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.