Vara care urmează ar putea fi cea mai călduroasă din ultimul deceniu, la nivel european. Cu toate acestea ar putea exista și episoade mai răcoroase decât în mod obișnuit.

Căldura Soarelui este pe calea de a cunoaște cote alarmante, conform previziunilor care avansează că ar putea fi una dintre cele mai fierbinți veri din ultimul deceniu.

Raze arzătoare ale Soarelui la final de primăvară și început de vară

După un început rece și mohorât la primăvară, termostatul va urca până la aprins în doar câteva săptămâni. Vestea glorioasă va scoate iubitorii de soare la nivel național în parcuri și la grătare, deși meteorologii guvernamentali avertizează că “impactul” nefast al căldurii este posibil în perioada sfârșitului de primăvară și începutul verii. Timpul probabil arată că vremea se va încălzi foarte mult în următoarele săptămâni, potrivit meteorologilor independenți, relatează Express.co.uk .

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Casandre mincinoase! Ca în orice vară, anotimpul care urmează va avea și zile călduroase, dar nu apocalipsa proorocită în acest harticol.. Un piic de cultură științifică i-ar fi putut scuti pe domnii ziariști de exagerări, iar pe noi nemuritorii de rând, cetitorii, de încă un motiv de spaime existențiale, pe lângă cele cu care ne sparie promotorii celebrului Covid. „Nemuritorul Gambetta” al zilelor noastre, alias mărețul Bill Gates, tocmai a prezis că ne așteaptă un pericol incomparabil mai al dracului decât actuala pandemie, respectiv mult trâmbițata încălzire globală. Numai că Soarele a intrat deja în perioada sa ciclică de „minimum solar” și „va dormi” până prin 2030. Se „împlântă” că această perioadă se suprapune peste un alt fenomen ciclic și anume încetinirea curenților oceanici ce duc ape calde de la Ecuator și Tropice spre poli, ceea ce coduce, de asemena, la răcirea Planetei. Se va ajunge ca Terra să fie din nou, cum a mai fost, un bulgăre de nea!!! Dar asta la scară de milenii. Deocamdată ne așteaptă o minieră glaciară, cum a mai fost în Evul Mediu. Studii științifice serioase au dovedit că, în urmă cu 11.500 - 15.000 de ani, temperatura globală pe Terra era cu 7 grade mai mare decât cea actuală. Cu milioane de ani în urmă, Antarctica avea păduri tropicale! Anul 1816 a fost numit „anul fără vară” din cauza erupției vulcanului Tambora din Indonezia. Fenomenul a provocat o foamete severă în Europa și America, din cauză că recoltele au fost compromise total. S-ar putea ca și anul acesta. sau în viitoul apropiat, vara să fie într-o marți. Așa că, domnilor ziariști, lăsați-o jos cu încălzirea globală că măcăne! Pe seama acestui mit, miliardarii OCULTEI speră să câștige în termen scurt zeci de miliarde dolari.

15 aprilie 2021 12:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.