Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Cîțu fără a exista o consultare prealabilă cu ceilalți membri ai coaliției de guvernare. Dar asta s-a întâmplat după o serie de momente în care Vlad Voiculescu a luat o sumedenie de decizii fără a se consulta cu absolut nimeni.

Ce se întâmplă însă în coaliția de guvernare și în guvern ar trebui să ne intereseze mai puțin. Nu este treaba nici a alegătorilor și nici a presei să se plaseze de partea unor orgolii sau a altora. Dacă aceste orgolii de copii răzgâiați care s-au trezit la guvernare nu ne-ar afecta pe toți, am putea sta în fața ecranelor și să privim amuzându-ne amar.

Florin Cîțu poate să-i reproșeze ce vrea el fostului ministru al sănătății. Că și-a pus declarația de presă în același timp cu a sa, că n-a reacționat cum trebuie la diverse episoade tragice, că i-a dat pe mâna publicului pe esențialii vaccinați peste rând, că cine mai știe ce. Este fix problema lor și a orgoliilor lor.

Integral pe LibertateaComentarii

ABCD Alegeri anticipate in 2021 daca s-ar face, aceasta adunatura de incompetenti derbedei USR/PLUS, ar dispare din Parlament si de la Guvernare ! Derbedeii astia i-au torpilat in sondaje, si pe PNL, care va plati factura golaniilor USR/PLUS.

15 aprilie 2021 11:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.