Deputatul PNL Florin Roman afirmă că liberalii îl susţin 100% pe Florin Cîţu şi că nu se poate pune în discuţie renunţarea la actualul premier, aşa cum propun cei de la USR PLUS. El susţine că „o cale de mijloc” pentru rezolvarea crizei din coaliţie, generată în opinia sa de Vlad Voiculescu, ar fi ca Ministerul Sănătăţii să fie transferat către PNL.

Florin Roman a declarat, la RFI, că Vlad Voiculescu a provocat criza din coaliţie.

„PNL-ul are o singură variantă, varianta este aceea de a merge înainte în această coaliţie. Este dreptul colegilor de la USR PLUS să desemneze un nou ministru al Sănătăţii, eu sunt convins că au foarte mulţi oameni pregătiţi pentru a ocupa acest portofoliu. Suntem încă, din păcate, în plină pandemie, suntem într-o perioadă în care se pune problema boicotării unor şedinţe de Guvern, în care se emit acte normative în lupta contra COVID şi eu cred că responsabilitatea trebuie să fie cuvântul de ordine. Nu cred că orgoliile astea exacerbate, să blocăm o ţară pentru un om, sunt bune pentru ambele partide şi pentru întreaga coaliţie de dreapta, în această perioadă. Cel care a generat toate lucrurile astea este ministrul Voiculescu. Nu liberalii sau nu Florin Cîţu au dat drumul la ordine care afectează viaţa a milioane de români, fără să informeze premierul sau Guvernul României", a susţinut el. Deputatul liberal a adăugat că PNL nu acceptă varianta propusă de USR PLUS, mai exact continuarea coaliţiei, dar fără Florin Cîţu premier.

Integral pe AdevărulComentarii

Domnule Florin Roman Cu toate că, sunteți un om descurcăreț cu doamna Cosette-Paula CHICHIRĂU, de la Iași, nu vă merge!!!! Veți fi verificat de această doamnă până-n măduva oaselor!

15 aprilie 2021 15:17

ABCD Alegeri anticipate in 2021 daca s-ar face, aceasta adunatura de incompetenti derbedei USR/PLUS, ar dispare din Parlament si de la Guvernare ! Derbedeii astia i-au torpilat in sondaje, si pe PNL, care va plati factura golaniilor USR/PLUS.

15 aprilie 2021 11:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.