O femeie a fost chemată de mai multe ori la centrele de vaccinare din Galați, deși ea este imunizată cu ambele doze. Mai mult chiar, la centrul de vaccinare a fost invitat și soțul femeii, decedat de peste 20 de ani. Totul a pornit de la o eroare din baza de date.

O gălățeancă a povestit că a primit mai multe mesaje și telefoane de la centre de vaccinare din județul Galați prin care era invitată să se vaccineze. Ea i-a întrebat pe cei care au sunat-o despre ce vaccin este vorba și le-a explicat că este vaccinată cu ambele doze încă din luna februarie.

„Am primit trei sms-uri din partea platformei RoVaccinare: Nu uitați de programarea din data de 2 aprilie la centrul de la spitalul municipal Tecuci. Eu în realitate am fost vaccinată pe 23 ianuarie și pe 13 februarie rapel la un centru din Galați. Deci ce treabă avea în martie și aprilie să mă cheme din nou? M-au sunat să-mi spună că sunt programată la vaccin. Zic, despre ce vaccinare este vorba? Păi, împotriva Covid. Doamnă, nu vă supărați, eu am făcut vacccinul”, a povestit Dorina Necula.


Comentarii

Monstruos de mișto! La 1900, când cei mai mulți primari comunali aveau 5 clase primare, ar fi fost imposibil să se întâmple așa ceva! Tatăl meu, care a fost primar comunal în ultima mare guvernare liberală interbelică, a dat examenul de absoivire a 5 clase primare (după care a făcut și o școală de arte și meserii) chiar în 1900. La proba scrisă de matematică a primit următoarea problemă pe care a rezolvat-o (e adevărat, singurul din plasa Broșteni, județul Mehedinți) impecabil: într-un puț cu adâncimea de atâția metri, diametrul de atâția centimetri și umput cu apă până la nivelul atât, a căzut o broască țestoasă, iar nivelul apei s-a ridicat cu 2 cm. Calculați volumul broaștei țestoase! Aș fi teribil de curios dacă guvernul Cîțu în întregime ar fi capabil să rezolve această problemă fără ajutorul lui Plicușor Dan!!!

15 aprilie 2021 17:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.