În ultimele zile, 122 de foști parlamentari au dat în judecată secretariatele Camerei Deputaților și Senatului, solicitând instanțelor să le oblige la repunerea în plată a pensiilor speciale pe care le primeau înainte de februarie 2021.

Pensiile respective au fost abrogate prin lege, însă perioada 13-14 aprilie, 20 de instanțe din țară au înregistrat procese prin care foști deputați și senatori cer să primească, din nou, pensii speciale, a dezvăluit g4media.ro.

Printre politicienii cu notorietate care au apelat la justiție se numără Petre Daea, Nicolae Bacalbașa, Victor Socaciu, Anghel Stanciu, Ion Solcanu, Doru Ioan Tărăcilă (PSD), Victor Paul Dobre, Puiu Hasotti, Ion Ariton și Ioan Oltean (PDL/PNL).

Integral pe România LiberăComentarii

xyz Pensiile "revolutionarilor" cu patalamale primite ieri si alaltaieri, au ajuns la 4 milioane azi, din cateva sute in 89', escrocii de "revolutionari" fiind : membri din partide (nu existau in 89'), frati, cumnate, cuscri, amante, logodnici, vecini, amici de pahar - de 32 ani numarul escrocilor de "revolutionari" creste continuu. Legea trebuie modificata in Parlament, recompensati cu bani, numai si numai urmasii directi ai mortilor din 89'. Care sunt acum cateva zeci. Bugetul este secat de escrocii "revolutionari", nu se mai termina cu patalamale scrise pe geneunchi.

16 aprilie 2021 8:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.