Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat vineri că "există diferenţe fundamentale" între numerele raportate şi cele reale în ceea ce priveşte decesele din spitalele COVID şi a spus că Unifarm reprezintă "unul dintre cele mai mari jafuri ale pandemiei".

El l-a invitat pe premierul Florin Cîţu să preia aceste probleme şi să revadă raportarea deceselor din spitalele COVID.

"Avem un ministru al Sănătăţii, care nu ştiu cât timp are, dar sunt câteva lucruri la care lucram, respectiv investigam. O să îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă de asemenea funcţia de prim-ministru, să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut cu privire la raportarea deceselor din spitalele COVID-19. N-aş vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reuşit să documentăm acest lucru, dar investigaţia noastră arată că există diferenţe fundamentale între numerele raportate şi cele reale", a declarat Voiculescu într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament.

Fostul ministru a făcut totodată un apel către premier să urmărească situaţia Unifarm.

Integral pe AgerpresComentarii

ion Prostovanul de Voiculescu nu este nici medic (Medicina e Facultate Grea), nici inginer, nici economist, nici profesor, nici jurist - USR-istul cu PLUS este un neica-nimeni, mincinos si nesimtit, bagat printre adunaturile alea ale lu' Ciolos (Aoleu!). Ce l-a recomandat sa-l fixeze ditamai ministrul la Sanatate ?! Misiunea de a privatiza Spitalele de Stat, si a distruge sistemul de Sanatate public, in folosul unor samsari romano-americani. Incepuse Vladut distrugerea, cand a fost oprit....

17 aprilie 2021 13:41

ABCD Nepotelul Vladut a pierdut ocazia de a privatiza Spitalele de Stat, asa cum primise misiune de la neamurile personale securistoide, cu ramificatii in SUA (vezi poza si interviul cu un grasan buhait Roth american) care-l pupa pe Vladut si-l lauda - ca ce dastept si intelijant e loaza Voiculescu ! Nenorocita creatura ex-ministru, se pusese pe privatizat spitalele de Stat, ca au fost edificate de ma-sa si de tac-so. Atacase - fara succes, ca n-a mai avut timp, chiar Spitalul Fundeni echipat super, cu bani europeni. Nenorocita creatura Vladut asta.....

17 aprilie 2021 13:32

* Idiotule Paulus, greaua moștenire e cele 85 de miliarde euro cu care PSD-ul tău mult stimat și iubit a înglodat România în datorii externe din 1990 până azi. Așa că ia tu o mUE globalistă și neo-marxist-slalinistă de la PSD citire, după care poți continua de voie felaționarea și cunilincționarea PSD și AUR în frunte cu madam Șoșoacă și cu Aurolacul ăle nebărbierit la cur Marcel Ciolacu. Să nu uiți să-l felaționezi la găoază și pe sfântul ăla constipat pe nume Claudiu Târziu, nu de alta dar prea seamănă cu un arhanghel constipat impotent. Numai așa te vei imuniza pe viață contra covidului.

17 aprilie 2021 7:03

@Viorel Popescu Ce faci, papagalule? Prestezi la găoaza lui V.V.?! Fă-o, dar nu fi prolix! Și las-o baltă cu greaua moștenire. Vezi mai bine cum e cu prostia feroce a guvernelor Dulapului și implicările de tip mafiot ale Voiculescului în mafia Pharma,

16 aprilie 2021 23:10

Credibilitate ZERO! Jigodiile astea chiar au crezut că sunt crezute. Mamăă și ce se umfla poiftia în ei cînd ne numeau conspiraționiști și negaționiști pe cei care nu credeam poveștile lor despre Coviduțul mortal și despre minunăția de vaxcinuri și vaxcinări din trei în trei luni pentru ca Big Pharma și bancherii din spatele lor să prospere de n ori. Iar pentru a convinge boborul periculozitate virusului coafat în laboratorele rezbelului biologic, nefericiților ajunși la ATI li se înfige turbosuflanta în gât și li se prăjesc creierii cu surplus de oxigen. Pe de altă parte, rămân de văzut efectele pe termen lung ale vaxcinărilor. Mai exact, cu cât va scădea. numărul pruncilor viabili și fără malforfmații.

16 aprilie 2021 14:40

Adevărat vă spun vouă! Toți romanii, cerebrali, știau că Iohanis&Orban&Tataru mințeau cu privire la decesele cauzate de virusul pandemic SARS-CoV-2. Acum când lighioanele, din pnl și usr-plu, nu se înțeleg de la ”cașcaval” încep să ”dea afară din casă”. Chestia asta cu virsul pandemic este doar o primă etapă în controlul și asuprirea populației! Stați să vedeți, cine o să apuce, ce NENOROCIRI se vor abate asupra omenirii!!!

16 aprilie 2021 12:06

ion HA ! HA! Unifarm nu este firma unchiului din neamul Voiculescu, deci, jos cu ea, nepotul Vladut nu i-ar fi dat contracte cu Statul. Oftica e mare la rezistacul cu PLUS asta !

16 aprilie 2021 10:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.