Liderii USR PLUS s-au întors, joi, cu coada între picioare la ședința de guvern, după ce cu o zi înainte au anunțat apocalipsa: retragerea sprijinului politic pentru premierul Florin Câțu din cauza demiterii lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății și o posibilă ieșire de la guvernare.

Din capul locului trebuie precizat că temperatura politică a crescut mai mult decât normal în urma unei banale demiteri de ministru din cauza competitiei interne din cele două partide.

Cîțu și Orban au ceva de demonstrat în interiorul PNL. Barna și Cioloș în interiorul USR PLUS. Dacă nu s-ar afla în plină competiție pentru șefia partidelor aflate la guvernare, liderii coaliției n-ar fi țipat atât de strident și n-ar fi dorit să facă pe cocoșii comițând gesturi nepoliticoase sau stupide, care azi se întorc împotriva lor.

Integral pe G4media.roComentarii

@Ecce... La psihiatrie cu tine, obsedatule!

18 aprilie 2021 19:12

@Ecce... Te repeți la infinit, papagal căcăniu! Măcar ești consecvent în prostie și vulgaritate. Crecă și la colivia cu sticleți nu prea stai bine.

17 aprilie 2021 13:59

@Ecce Kur Rupt A-ha, mister Huliganul vrea la felul al doilea mucozități și cufureli de capră sibiană, iar la desert își regurgitează propria vomă. De aci, uluitorul său nivel de spiritualitate animalică și de eleganță a limbajului specifică limbricului haznalelor!

17 aprilie 2021 5:13

Aaa, domnul Tapalabă le freacă ridichea uSRIștilor! Lu nenea huliganul de mai jos nu i-o freacă? Ori sunt frați gemeni precum PNL, uSRi și devoratorii de urina? Mica diferență ecce că huliganul preferă cocteilul de urină cu ccaca diareic.

16 aprilie 2021 17:54

xyz Nepotelul Vladut a pierdut ocazia de a privatiza Spitalele de Stat, asa cum primise misiune de la neamurile personale securistoide, cu ramificatii in SUA (vezi poza si interviul cu un grasan buhait Roth american) care-l pupa pe Vladut si-l lauda - ca ce dastept si intelijant e loaza Voiculescu ! Nenorocita creatura ex-ministru, se pusese pe privatizat spitalele de Stat, ca au fost edificate de ma-sa si de tac-so. Atacase - fara succes, ca n-a mai avut timp, chiar Spitalul Fundeni echipat super, cu bani europeni. Nenorocita creatura Vladut asta.....

16 aprilie 2021 12:32

noi Alegeri anticipate, trebuie sa dispara adunatura de derbedei USR/PLUS nociva pt Tara !

16 aprilie 2021 10:51

noi Alegeri anticipate, trebuie sa dispara adunatura de derbedei USR/PLUS nociva pt Tara !

16 aprilie 2021 10:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.