Ministrul de Interne a anunţat vineri că în noaptea de Înviere va fi permisă circulaţia în afara locuinţelor, între orele 22.00 şi 05.00, doar pentru persoanele care vor merge la slujbele religioase. Lucian Bode a făcut un anunţ şi în ce priveşte programul magazinelor în Vinerea Mare dar şi care va fi capacitatea maximă permisă în staţiunile de pe litoral şi în cele montane

"Circulaţia în timpul nopţii este permisă în noaptea de 1 spre 2 mai, între orele 22.00 şi 05.00, magazinele vor rămâne deschise până la 20.00 şi în Vinerea Mare. Sunt convins că în noaptea de Înviere, milioanele de credincioşi vor da dovadă de echilibru şi simţ civic crescut, comportamentul fiecăruia fiind decisiv în lupta contra pandemiei. În noaptea de 1 spre 2 mai circulaţia persoanelor e permisă doar pentru participanţii la slujbele religioase. Subliniez asta pentru a-i ruga pe toţi cetăţenii care nu participă la slujbă să rămână acasă. Chiar nu vor avea ce alte activităţi să desfăşoare alta decât participarea la slujba religioasă.", a precizat ministrul de Interne, vineri, într-o conferinţă de presă, conform Digi 24.

Integral pe AdevărulComentarii

Da, domministru,să trăiți! Cei care nu merg la biserică, să rămână acasă și să se ducă la nevestele vecinilor. Mai ales dacă sunt dominiștri! Să respirăm avm voie?

16 aprilie 2021 17:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.