O campanie inițiată pe platforma Declic cere copreședinților USR PLUS, Dacian Cioloș și Dan Barna, să o nominalizeze pe Andreea Moldovan ca ministru al sănătății.

Campania a strâns 11 mii de semnături în doar câteva ore de la lansare.

„Semnatarii prezentei petiţii vă solicită nominalizarea, din partea partidului Dvs., a doctorului epidemiolog Andreea Moldovan ca Ministru al Sănătăţii. Domnia-sa este un expert în domeniul medical adecvat pentru gestionarea pandemiei, deţine cunoştinţele profesionale potrivite şi onestitatea de a le implementa indiferent de presiunile politic-populiste exercitate asupra Ministerului.

Integral pe România LiberăComentarii

Măi kaghebistule acoperit descoperit Paulus, unde pula calului ai găsit tu expresia aia pă englezește Stockfish, pește prăjit în traducerea ta de stalinist neo-marxist? Dacă chiar vrei să știi, Pește Prăjit pă engleza aia adevărată este Roasted Fish, adică pește prăjit. Văd că mă tot plagieze, ai furat de la mine chestia asta cu Pește Prăjit, ai mai furat și denumirea Feisbuci-ului, nu e frumos, hoțule, șuțule, julitorule, nu e frumos să dai cu jula, să hoțești să șterpelești, șuțule. Vulpuirea e tâlhărie la drumul mare, chiar dacă e plagiat d-aci. Iar faptul că recurgi la hoție, nu e nici haiducie și nici ceva lăudabil, e de fapt dovada limitării tale în gândire, exprimare, logică. Sărmane troglodit, sărmane papagal neo-marxist, ești tot mai jalnic pe zi ce trece. mUE!

18 aprilie 2021 7:41

Cică „specialista” lui Stockfish (Pește Prăjit) s-ar fi returnat din Helveți hacasă ca să se bată pentru spitale curate în Românica, scrie un cirac de-al CTP-ului prin Respublica platoniciană de la Ploiești. Lipsește însă o slovă din acel slovar ditirambic. „Specialista”, care este implicată și în afacerile Pharma, a venit să se bată pentru spitale mai mult PRIVATIZATE decât curate! In rest, din apologia distinsei cucoane nu reies elementele care să certifice excelență academică în vreun domeniu. Singurul fapt notabil ar fi că S-A ÎNTORS. A renunțat la existența tihnită de pe malurile lacului Leman pentru a atinge în Românica excelența în domeniul afacerilor medicalicești. Și ce post promițător i se oferise! Mai ales că din partea distinsului domn Voiculescu, lipsit de orice patalama oficială credibilă în meserie, avea mână liberă să facă ce poftește cu Ministerul Sănătății. Și a facut. A dat cu mucii-n fasole, ceea ce era de așteptat, judecînd după mutrișoara ușor năucă a Domniei Sale. Deh, pălăria era prea mare...

17 aprilie 2021 14:23

Dan Pai numai ziarul asta, Romania usr- ista, putea să vina cu o așa minciună. Cine sa o susțină pe aceasta închipuită, absolventă de medicină, auzi, la marele centru universitar din Brasov? De ce nu a fost în stare să facă facultatea la București, Iași, Timișoara, Cluj? A făcut medicina la școală de felcere din Brașov! Auzi, au strâns 11000 de semnături ptr susținerea ei că ministru! Doamne ferește! Asta ne mai trebuia, după ce ne- ați pricopsit cu Arafat, acum vreți să ne dați și pe fiesa ? Am luat cea mai mare cacealma cu Johanis, pnl-ul și usr-ul.Promitem că la viitoarele alegeri să deschidem bine ochii.

16 aprilie 2021 21:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.