Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, a criticat dur afirmațiile lui Vlad Voiculescu potrivit căruia numărul deceselor Covid-19 nu ar fi raportate corect. Deputatul PSD consideră că este vorba despre o diversiune, pe care fostul ministru al Sănătății ”o pactică de foarte mult timp”.

Rafila a subliniat că acestea sunt acuzații foarte grave și, dacă se vor dovedi a fi adevărate, Parchetul trebuie să se autosesizeze.

”Dânsul a spus că numărul de morți este necloncudent, că cifrele nu sunt adevărate, și așa mai departe, după care a spus că nu are nicio dovadă în acest sens.

Este aceeași diversiune pe care o practică de foarte mult timp. Se victimizează. Aduce în discuție subiecte care nu au legătură cu gestionarea eficientă a pandemiei. Așa a făcut și în perioada ministeriatului, încearcă să ducă atenția opiniei publice în alte zone”, a declarat deputatul PSD vineri, la un post TV.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Cam gata cu mizeria USR PLUS Daca Viculescu minte atunci trebuie sa fie pusa la zid toata camarila USR PLUS. Cred ca Ciolos este marele artizat al diversiunii si a lipsei de profesionalism politic dar nici Barna nu-i departe sunt termeni asemenea deci se aduna. Cred si eu ca le-a trecut vremea rezistacilior pentru totdeauna

17 aprilie 2021 10:04

ion Trebuie sa dispara adunatura de rezistaci-derbedei-far' de meserii USR/PLUS si scoala din Guvern ! Alegeri anticipate, acum, adunatura de rezistaci nu mai reprezinta vointa romanilor, care, recunosc cu amaraciune, ca s-au fraierit cu adunatura asta.

16 aprilie 2021 20:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.