Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a trimis pe adresa redacției un drept la replică după difuzarea unei știri privind posibilitatea ca zeci de mii de cetățeni din sectorul pe care îl conduce să rămână fără internet după ce edilul anunțase pe pagina sa de Facebook că va începe o acțiune de înlăturare a cablurilor de telecomunicații aflate pe stâlpii din sector.

Dreptul la replică remis de Clotilde Armand:

„La data de 15.04.2021, postul de televiziune Digi 24 a abordat subiectul cablurilor de telecomunicații de pe stâlpii din Sectorul 1 promovând următorul mesaj: „Zeci de mii de cetățeni din Sectorul 1 ar putea rămâne fără internet”.

Cu referire la informațiile transmise în cadrul emisiunii, Serviciul Imagine și Cultură a fost împuternicit să transmită următorul drept la replică: Redacția Digi 24 nu a solicitat niciun punct de vedere asupra acestui subiect înaintea publicării acestor informații, consecința directă fiind dezinformarea opiniei publice.

Prin afirmațiile din ultima perioadă, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a solicitat public operatorilor de telecomunicații să intre în legalitate și să mute toate cablurile existente în acest moment de pe stâlpi în subteran"

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.