Mihaela Buzărnescu a declarat, vineri seara, după înfrângerea în faţa Martinei Trevisan, din întâlnirea România - Italia din play-off-ul Grupei Mondiale a competiţiei Billie Jean King Cup, că a muncit ca un "câine pe teren" şi este extrem de dezamăgită că nu a adus un punct ţării, informează Agerpres.

"E greu în momentele astea, am venit din Columbia direct aici, am muncit ca un câine pe teren azi... sunt dată peste cap cu fusul orar, am avut şi nişte dureri pe la picioare care m-au luat din setul 2 şi au apărut şi la final când nu mai puteam să îndoi picioarele. Am tras de mine până la ultima minge şi sunt extrem de dezamăgită că nu am adus un punct ţării. Am fost atât de aproape... dar până la urmă aşa e în tenis, una câştigă şi nu am fost eu azi", a spus Buzărnescu la postul Digi Sport.

Integral pe HotnewsComentarii

lucina56 Asta este valoarea ei astazi si nu mai are rost sa se scuze atat. Nu a jucat cu vreo sportiva din primele 50-60 din clasament. Acum doi-trei ani dupa ce a pierdut un meci tot in Fedcup declara ca a jucat foarte bine dar nu a inteles de ce a pierdut. Degeaba faci doua-trei mingi bune daca la final ai pierdut. Nu intamplator este si locul actual din WTA. Cred ca la 3-0 se termina meciul si pot pleca linistite la turneele pe bani (din ce in ce mai putini).

17 aprilie 2021 10:03

Fata asta nu mai câștigă nici dacă are 7 mngi de match! Aceeași lipsă de profesionalism și de rigoare din toate domeniile de activitate din Românica lucrului prost făcut și în tenis! Mai suntem și încrezuți, și gregari. Politica de gașcă ne face să abordăm o competiție sportivă importantă cu echipa a treia pe care o puteam alinia! Bun, Monica Niculescu o fi fiind ea o bună camaradă și „familistă” convinsă, dar spiritul de gașcă nu poate ține loc de valoare!

17 aprilie 2021 5:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.