Premierul Florin Cîţu a mulţumit antreprenorilor, după ce agenţia Standard & Poor's a îmbunătăţi ratingul de ţară şi a precizat că aceştia sunt eroii din economia românească.

„Realizarea este cu atât mai importantă în condiţiile în care această coaliţie de guvernare, condusă de PNL, a reuşit în această perioadă dificilă ce nu au reuşit guvernele din perioada de creştere economică”, a transmis premierul Cîţu.

„Eroii din economia românească, mai ales în această perioadă dificilă, sunt, din punctul meu de vedere, companiile private, antreprenorii. Ei sunt cei care au dus greul şi cu care m-am consultat de foarte multe ori pentru a lua cele mai bune decizii. Fără încrederea lor nu reuşeam. Pentru toate acestea le mulţumesc”, a adăugat Florin Cîţu.

Integral pe LibertateaComentarii

pensionar Ba repetentule, romanii trebuie sa-ti spuna ca ai facut bine nu strainii. Romanii te indestuleaza cu o gramada de bani pe care tu si gasca din pnl nu o meritati ba retardatilor.

19 aprilie 2021 7:15

Codrin Ștefănescu, acum un anonim de nicăieri Dragă Paulus, să-mi sugi chiloții și ciorapii! Te servesc și cu muie din abundență. Cu respect, subsemnatul

19 aprilie 2021 3:49

Măh Muie Paulus, tu de unde aia a mă-tii scornești balivernele tale propagandistice împuțite? Că te-a bălegat mă-ta prin dos, adică prin cur, e de știut, pentru toate aerele tale de atoateștiutor propagandist neo-marxist stalinist pesedisto-pecerist, nu e o noutate, Tu, care provii din vechea securitate ceaușistă și ajuns un linge buci al PSD-ului, e de asemenea de notorietate, kaghebistule acoperit. Cifrele mele provin din statistici oficiale și din articole recent publicate chiar aici pe acest sit de net, imbecilule. Agențiile de reiting? Măi analfabetule, măi Fried Fish, adică Pește Prăjit, că tot nu știai tu denumirea ta pă engleză, ia de la mine o muie la secundă că e mană cerească, idiotule. Eu n-am nimic cu acest Câțu, dar ceea ce afirmă el e realitatea și nu abureala aia împuțită cu globalismul galactic inexistent pe care o tot vomezi tu, leșinatule. Pe Securelu de Băsescu, tu-l pupai în găoz pe vremea când Caricatura și Neomul națiunii batjocurea țara și națiunea, Boule! Așa că du-te tu-n găoaza lui mă-ta și de acolo n-ai decât să lingi fecalele din găozul PSD-ului și din dosul AUR, naziștii ăia împuțiți pe care tu-i apreciai nu demult într-o postare de-a ta imbecilă. Cifre reale despre evoluția datoriei naționale externe a României se pot găsi relativ ușor, sunt credibile și provin din statistici oficiale ale BNR și ale publicațiilor financiare românești. Muie PSD! Muie AUR!

19 aprilie 2021 2:59

@(1)(2) Măh Muie Psd, de unde sula calului scoți tu cifrele astea?! Măh, că te-a fătat mă-ta nerușinat, mai putem să înțelegem, nu-i vina ta, dar să minți cu atâta seninătate înseamnă să ne crezi pe toți proști, ceea ce este prea de tot! Este un spectacol cu totul și cu totul dezagreabil să vezi un om ca tine, care nu pare lipsit de orice pregătire școlară, cum linge resturile de caca din nădragii unor derbedei proști, dar HOȚI, ajunși la guvernare pe mâna lui Iohannis, care vând și ultimele resurse ale țării și fac tot ce li se cere ca să ne desființeze ca națiune și ca popor. Desigur că agențiile de reiting ale globaliștilor sunt extrem de mulțumite de politica economică antinațională a lui Cîțu, după cum politica vag naționalistă a guvernelor PSD-iste le-a stat în gât, iar pe Dracne l-au vânat până în gaură de șarpe, cum s-a „esprimat” un alt celebru lacheu al globaliștilor, domnul fost preș Trăienică Marinelul, zis și Securelu. Așa că, liebe Muie, las-o mai moale cu linsul curului lui Cîțu, un biet neajutorat la minte, care n-a fost în stare să promoveze treapta întîi de liceu! De asemenea „leaderi” au nevoie în Românica păpușarii neomarxiști ai economiei mondiale pentru instaurarea grabnică a Noii Ordini Mondiale, nimic altceva decât comunismul absolut.

18 aprilie 2021 10:02

(2) În altă ordine de idei, aprecierea unei guvernări, se face prin raportarea la situația datoriei externe făcută țării de acea guvernare. PSD-ul în toate guvernările lor au înglodat România în datorii externe de 85 miliarde euro, din totalul datoriei externe a țării care acum e circa 120 miliarde euro. Actualul guvern s-a împrumutat anul trecut de pe piața internă bancară românească cu 7 miliarde euro, iar anul ăsta s-a împrumutat cu 3 miliarde euro de pe piața externă. Decamdată, ăștia de la guvernare mai au până să-și termine mandatul de guvernare, problema e ca la sfârșit de mandat să se evelueze ce au făcut ei referitor la datoria externă a țării, dacă au mai redus-o sau nu. Abia atunci pot fi blamați, sau nu. Dar, dacă avem în considerare epidemia asta mondialistă cu covid care a paralizat economia la nivel mondialist, consecințele fiind că statele lumii cam toate au fost nevoite să se împrumute din cauza blocării economiei, se poate ține seama de aceste enorme dificultăți prin care trece și actuala guvernare românească. Tu, sărmane idiot, cu ce pula calului judeci când afirmi niște aberații formidabile? Du-te-n păcatele tale de imbecil!

18 aprilie 2021 8:16

(1) Măi ăla care te semnezi Dan. Tu știi ce afirmații faci, sau mâzgălești și tu aci, numai ca să te afli-n treabă? Spui că ăștia toți au furat și fură, ai dovezi? Un funcționar al statului NU poate fura din banii statului, pentru că e imposibil. Se pot sifona eventual bani de la bugetul statului, la mâna a 3-a sau a 4-a, anume un barosan mare proprietar de companie care a câștigat un contract cu statul, să dea mită unui funcționar oficial al statului, sau ca acel funcționar al statului să ceară mita de la acel barosan respectiv. Dar, aici intervine riscul ca organele legii, să te prindă și să te pedepsească conform legilor în vigoare. Cine își asumă acest risc, știe că va merge la pușcărie dacă e prins, și au fost prinși indivizi care au călcat legile-n picioare, deși ar fi trebuit ca numărul ălora prinși să fie înzecit mai mare. Dar, pentru că PSD-ul a votat legea prescrierii faptelor în 2000 sau în 2001, mulți indivizi certați cu legea scapă de pușcărie prin anularea acelor fapte ilegale făcute de ei, prin prescrierea faptelor prevăzută de legea aia ilegală făcută de PSD.

18 aprilie 2021 8:15

ovi Dupa haosul din capatina ta zici ca ai facut bine? Belesti tu alup!

18 aprilie 2021 7:18

Dan Voi v-ați făcut treaba bine, v-ați umflat conturile de cat ați furat, problema este că poporul o duce tot mai greu. De când sunteți la putere o țineți numai în certuri care fura mai mult. udmr- îl tace și fură, usr plus amenință cu plecarea, dar, cine a văzut câine sa plece de la măcelărie, pnl pârjolește tot prin tara , nimic nu a rămas necapusat de ei.Sa ne ferească Domnul să stați la guvernare patru ani că vom ajunge că Somalia. Nu știu decât din auzite cum a fost pe vremea lui Ceaușescu, dar nu cred că România a avut în istoria sa o conducere mai tembela și idioată că a voastră.Aveti toate " calitățile" hoți, mincinoși, hrăpăreți, infatuați, aroganți, cinici, furaciosi de diplome, tupeiști, și pe deasupra și prosti cu carul. Sperăm că la proximele alegeri să deschidem mă bine ochii și sa votam cu mintea nu cu promisiunile unor troglodiți că voi.Sa sperăm că țara va ieși din uliță înfundată făcută de adunătură lui johanis numita " guvernul meu"

17 aprilie 2021 20:29

ABCD Nepotelul Vladut a pierdut ocazia de a privatiza Spitalele de Stat, asa cum primise misiune de la neamurile personale securistoide, cu ramificatii in SUA (vezi poza si interviul cu un grasan buhait Roth american) care-l pupa pe Vladut si-l lauda - ca ce dastept si intelijant e loaza Voiculescu ! Nenorocita creatura ex-ministru, se pusese pe privatizat spitalele de Stat, ca au fost edificate de ma-sa si de tac-so. Atacase - fara succes, ca n-a mai avut timp, chiar Spitalul Fundeni echipat super, cu bani europeni. Nenorocita creatura Vladut asta.....

17 aprilie 2021 13:30

noi Dle. Catu PM, daca vei continua sa aplici Legea cu fermitate - asupra delicventilor si infractorilor USR cu PLUS, la viitoarele scrutinuri electorale este posibil sa ne orientam voturile catre PNL.

17 aprilie 2021 12:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.