Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat că, vineri seară, 63 de spații comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desființate în 10 stații de metrou.

„Vineri seară, într-o acțiune amplă, primăria sectorului 4 a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi)”, scrie Cătălin Drulă, pe Facebook.

„Mulțumesc d-lui. primar Băluță pentru mobilizarea excelentă. Metrorex a depus solicitări și către primăriile sectoarelor 3 și 5 și sunt convins că și acolo se va restabili legalitatea cât de curând”, a adăugat Drulă.

Integral pe LibertateaComentarii

Bravo! Și micile afaceri de la metrou vor fi preluate de ciumeți de-ai voștri, uSRIști de rangul doi-trei! Pe urmă, precedentul fiind creat, viitorul ministru cu rangă îi va da afară pe-ai voștri și-i va aduce pe-ai săi. Și tot așa, până când vom avea alegeri „democratice!, cu ghioage și securi în loc de argumente. Cine va avea mai multe asemenea „argumente” contondente va câștiga Cotrocenii, care Cotroceni se vor întinde ca o pată de cerneală peste toată țara. Metoda nici nu este a ta, măh Drulă, ci a lui Iohannis, exprimată concis prin sintagma „gubiernul mieu”, ajunsă la tine sub forma „chioșcul mieu”!!!

18 aprilie 2021 8:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.