Vlad Voiculescu a reacționat, duminică, după ce premierul Florin Cîțu a susținut că nu a găsit la Ministerul Sănătății un grup de lucru care se ocupa cu verificarea modului în care sunt raportate oficial decesele de Covid-19. Voiculescu spune că ceea ce a declarat cu privire la grupul de lucru „este adevărat” și că există documente în minister care pot confirma spusele sale.

„Ce am spus este adevărat și sunt documente care atestă acest lucru. Sunt documente ale Ministerului Sănătății”, a declarat pentru G4Media fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Potrivit publicației citate, un document semnat de fostul secretar de stat Andreea Moldovan, din 12 aprilie (cu două zile înainte ca Voiculescu și Moldovan să fie demiși) stabilea înființarea unui „grup tehnic de lucru” care urma să verifice „modalitatea de raportare a datelor referitoare la infecția cu virusul SARS-CoV-2”.

Pe una dintre cele două pagini este scris mesajul „Dlui. Florin Cîțu. Confidențial” și este semnată cu mențiunea „Am primit”.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.