Declarație surprinzătoare din partea fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Acesta susține că a fost amenințat cu moartea în repetate rânduri, dar conform surselor Antena 3, acesta nu a depus nicio plângere.

”Sunt obosit și un pic amărât. După ce voi dormi corespunzător, o să văd pe mai departe. Sunt profund șocat de ce s-a întâmplat în ultimele zile. Am fost un mare susținător a lui Florin Cîțu, mi-am pus mari speranțe la nivel personal și profesional în dumnealui”, a spus Vlad Voiculescu.

”Ministerul Sănătății trage ponoasele, este ultimul tampon înainte de zid, care încearcă să fie cât de cât eficient. Capacitatea Ministerului Sănătății de a comunica este redusă. Am primit mai multe amenințări cu moartea”, a mai spus Vlad Voiculescu, la ProTV Plus.


Comentarii

je Ridicol, penibil, stupid, dureros de prost, individul USR/PLUS poreclit "sinistrul Sanatatii"! Acum stam cu ochii pe PNL, si-a crescut aprecierea votantilor, dupa ce te-a debarcat pe tine Voiculescule, prostovane, si, daca mai goneste din Guvern inca 3-4 prosti periculosi USR-isti, PNL va fi votat sa guverneze singur.

19 aprilie 2021 7:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.