Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a declarat la Digi24 că Liviu Dragnea, ca orice membru de partid, are dreptul să își revendice un loc în PSD după ce își ispășește pedeapsa.

"Din punctul meu de vedere, orice membru de partid care a fost reabilitat, și-a ispășit pedeapsa, are dreptul să își revendice un loc în partid. Nu a existat o tradiție în cadrul PSD-ului de a-și aduce înapoi foștii președinți. Mai degrabă i-a dat afară din partid sau s-au autoexclus", a spus Vasile Dîncu, întrebat fiind dacă Liviu Dragnea ar mai putea reveni în partid.

El a subliniat că asta ține de modul în care și-a câștigat respectul ca lider de partid.

Integral pe Digi24Comentarii

Vrabia mălai viteazul În titlu nu este vorba despre Dracne, ci despre unii postaci gălbejiți sau turbulenți. Dracne, bine-nțeles că poate (re)veni unde vrea mușchii lui, eventual să și candideze pentru Cotroceni. Lăbăria liberalo-uSRIstă s-ar putea să-i fi fost convins deja pe mulți că Livache a fost vânat și din interior și din exterior pentru niște fapte care miros a parfum de floare pe lângă crimele și ghiolbăniile oamenilor lui Iohannis!!!

19 aprilie 2021 10:30

Gardianul Șef de la celula VIP a ocnei Rahova Eu cred că mai bine ar fi ca tot PSD-ul cu toți membrii lui din 1990 până azi să vină toți aici la ocna Rahova cu executare pe viață, iar așa se va putea realiza și dezideratul ăla cu revenirea lui Dragnea în PSD. Așa, având tot PSD-ul la ocnă și cu executare pe viață și Liviu Dragnea va reveni în PSD iar PSD va veni pe veci la ocnă și NU va mai reveni în viața civilă din România în vecii, vecilor, amin! Să-mi fie gura aurită!

19 aprilie 2021 3:36

Analfabetul Ciolacu Asta e Psd-ul un partid de securisti si comunisti si mai nou de hoti si puscariasi..si mai zice prostul de Grindeanu si analfabetul Ciolacu ca Psd sa reformat

18 aprilie 2021 22:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.