Mai mult de jumătate dintre părinți nu sunt mulțumiți de nivelul de cunoștințe sau competenţe al propriilor copii, în actual context pandemic, arată un sondaj inițiat de Federaţia Naţională a Părinţilor la care au răspuns peste 68.000 de oameni.

La ȋntrebarea „Ce ați observat la copilul dumneavoastră, legat de procesul de învățare, desfășurat până în acest moment?”, 40,1% dintre respodenţi consideră că, ȋn actualul context pandemic, copilul are un nivel de cunoştinţe optim. Luând ȋn calcul cei 37,3% respondenţi care consideră că propriul copil nu şi-a ȋnsuşit un nivel de cunoştinţe optim precum şi cei 19% care consideră că propriul copil are nevoie de activităţi remediale, rezultă că mai mult de jumătate dintre aceştia nu sunt mulțumiți de
nivelul de cunoștințe/competenţe al propriilor copii, în actual context pandemic.

La întrebarea „Cum apreciați eficiența activităților de predare-învățare-evaluare desfășurate în mediul online comparativ cu cele desfășurate în sala de clasă?” 75,7% dintre părinţi consideră că eficiența activităților din mediul online este mai redusă şi mult mai redusă comparativ cu cea desfășurată în sala de clasă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Această ”majoritate” a încercăt să se implice în actul educațional? Noi, în calitate de părinți, am rupt din timpul nostru pentru supravegherea și sprijinirea copiilor, în nici-un caz încurajarea lenei sau copierii și/sau HOȚIEI! Sunt destui părinți, dacă poți să-i numești părinți, care s-au implicat activ în ”ajutarea” copiilor în HOȚII (copiere). Având în vedere cele prezentate mai sus, copii care au fost supravegheați, îndrumați, atât încât să nu obțină o notă pentru FURT, acei copii au dobândit cunoștințe SOLIDE. În rest..... s-au pregătit să devină POLITICIENI!!!!!

19 aprilie 2021 11:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.