Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, luni, că nu se ia în calcul plecarea premierului Florin Cîțu din funcție, acesta fiind, în opinia domniei sale, cea mai bună opțiune pentru România la acest moment.

„Dacă credem că oamenii din țara aceasta merită mai mult și merită să le ridicăm nivelul de trai, atunci cu adevărat trebuie să ne înțelegem. Eu am privit acuzațiile. M-au îndurerat! Cred că, uneori, ar trebui să fim mai calmi atunci când stăm în aceeași construcție politică. Noi nu avem o altă construcție politică posibilă decât cu USR PLUS. (...) Sper ca lucrurile să se calmeze, însă nu vă pot spune că, în seara aceasta, după coaliție, va ieși fum alb, dar pot să vă garantez că până mâine seară, lucrurile se vor încheia și vom merge mai departe în aceeași formulă”, a spus Rareș Bogdan.

Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece! Florin Cîțu este premierul de care are nevoie România, se bucură și de sprijinul PNL. Eu voi propune și un vot de susținere pentru Florin Cîțu pentru a se vedea că suntem în jurul lui. Președintele se află într-un parteneriat asumat cu premierul. Nu avem o opțiune mai bună decât premierul Florin Cîțu ca țară. Pe cei de la USR PLUS îi așteptăm să desemneze un nou ministru la Sănătate. Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu, nu cedăm un alt minister decât cele negociate în decembrie, nu am greșit cu absolut nimic”, a spus Rareș Bogdan.


Comentarii

noi PNL scade in sondaje - si va mai scadea, din cauza derbedeilor USR/PLUS drak' sa-i adune, derbedei far' de scoala si cu hartii de sters la koor pt facultai inexistente, derbedei de teapa lu' Voiculescu, Drula alt tampit cu "zombi", tampitul cersetor prin Norvegia - care e si diliman, Clotilda dementa care distruge sect.1, si...alte specimene usriste, cum n-a mai avut Romania nici in anii 45' -55' cand bolsevici-kgbisti semianalfabeti, erau fixati Ministri si sefi de Institutii, unde femeia de serviciu era absolventa de Sorbona.

19 aprilie 2021 11:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.