Premierul Florin Cîţu a declarat colegilor din PNL că ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, ar putea fi demis, dacă va mai ieşi cu atacuri la adresa sa sau a altui coleg.

„Guvernul are un singur premier. Nu există miniştrii evaluaţi de USR, de UDMR, PNL, ci de premier. Vlad Voiculescu a administrat prost ministerul, nu au fost făcute nici măcar bugetele. În cazul lui Drulă, dacă data viitoare se mai întâmplă (n.r. - să atace premierul), iau imediat o decizie, fără să mai întreb pe nimeni”, le-a transmis Florin Cîţu colegilor din conducerea PNL, potrivit unor surse liberale.

Ludovic Orban le-a spus colegilor săi că anterior demiterii lui Vlad Voiculescu de două ori i-ar fi cerut lui Dan Barna şi Dacian Cioloş să-l schimbe pe Vlad Voiculescu, „Guvernul fiind făcut zdrenţe” din cazul fostului ministru al Sănătăţii.

Integral pe AdevărulComentarii

noi PNL scade in sondaje - si va mai scadea, din cauza derbedeilor USR/PLUS drak' sa-i adune, derbedei far' de scoala si cu hartii de sters la koor pt facultai inexistente, derbedei de teapa lu' Voiculescu, Drula alt tampit cu "zombi", tampitul cersetor prin Norvegia - care e si diliman, Clotilda dementa care distruge sect.1, si...alte specimene usriste, cum n-a mai avut Romania nici in anii 45' -55' cand bolsevici-kgbisti semianalfabeti, erau fixati Ministri si sefi de Institutii, unde femeia de serviciu era absolventa de Sorbona.

19 aprilie 2021 12:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.