Informaţiile cu privire la existenţa unui document transmis în atenţia premierului Florin Cîţu, privind constituirea unui grup de lucru la Ministerul Sănătății care să verifice raportarea deceselor de Covid sunt false, transmite Guvernul.

În cearta dintre fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu și premierul Florin Cîțu s-a ajuns la acuzații tot mai grave.

În replică la acuzațiile lui Voiculescu, Guvernul a transmis că acel grup de lucru de la Sănătate care urma să verifice dacă raportarea românilor morți de COVID-19 se face corect nu a existat niciodată.

Ba mai mult - actul de înființare ”este o coală de hârtie” fără nicio valoare, spune premierul. Abia acum s-a format un grup de lucru care va face verificări, după ce Vlad Voiculescu a declarat că numărul de decese a fost raportat eronat.

Totul a pornit de la modul în care sunt înregistrate decesele provocate de Covid-19. Există două platforme diferite - într-una se raportează fiecare persoană infectată, în vreme ce pe o alta apar date globale despre cazuri. În prima platformă raportează spitalele, iar cealaltă îi include și pe medicii de familie.

Integral pe ProTVComentarii

Pute Acest individ tamp nu stie nici ce e ala un aACT si o ciorna sau simpla hartie.De dl dr nu prea a vazut nici cursuri de facultate dar ciorne !!!

19 aprilie 2021 19:57

xyz Individul Voiculescu este periculos pt siguranta oricui, nemernicul minte cu tupeu de om nebun, face din alb-negru, si invers. Individul Voiculescu trebuie indepartat de la putere de decizie, si, supus unui examen psihitaric.

19 aprilie 2021 19:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.