Una din opt mașini înmatriculate în primele trei luni ale anului este “verde”. Autoturismele care poluează foarte puțin sau deloc devin din ce în ce mai populare printre șoferii de la noi.

Mașinile electrice și cele full hybrid au avut o creștere de 65% față de aceeași perioadă a anului trecut, arată statisticile, în timp ce piața auto înregistrează scăderi. Producătorii de mașini speră să crească vânzările săptămâna viitoare, când iîcepe programul Rabla.

Înmatriculările de mașini noi au înregistrat o scădere de peste 25% în primele trei luni ale anului.

Ștefana Todică, reporter Pro TV: “Mașinile verzi au avut însă o evoluție bună, ținând cont de scăderea pieței. Creșterea este de 65% față de primele trei luni ale anului trecut. Și, în același timp, a crescut și cota de piață pentru acest tip de mașini.

Integral pe ProTVComentarii

Oltean Statul (Administratia Fondului pentru Mediu) este un criminal al echilibrului valutar al tarii. A subventiona (cu valuta !) productia de masini electrice din strainatate (chiar daca poarta numele de Dacia - China !) este o greseala politica enorma. Daca vrea masini electrice (si e OK !) sa subventioneze PRODUCTIA lor in Romania, si nu importurile.

20 aprilie 2021 5:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.