Premierul Florin Cîțu, vicepreședinte PNL, sugerează că este dispus să accepte o modificare a protocoalelor de coaliție, cu condiția să-i fie păstrate prerogativele constituționale de șef al executivului. Florin Cîțu a declarat luni la Digi24 că așteaptă o propunere de ministru al sănătății din partea colegilor de la USR PLUS și consideră că singura soluție, în situația dificilă a pandemiei, este să funcționeze coaliția.

Florin Cîțu a venit la „Jurnalul de Seară” de la Digi24 direct de la ședința coaliției, înainte ca aceasta să se încheie. Liderii coaliției au avut luni prima reuniune față în față după demiterea lui Vlad Voiculescu.

Întrebat dacă este o criză în coaliție, Florin Cîțu a evitat un răspuns direct. „Cred că avem un moment, e important să vedem ce ne-a adus aici”, a spus premierul.

„Pentru mine, ca premier, este foarte important să avem o coaliție care funcționează și să avem un ministru al sănătății”, a declarat Florin Cîțu.

Integral pe Digi24Comentarii

ABCD Zice un derbedeu USR cu PLUS, in stilul golanesc si lipsit de respect fata de Legile si Constitutia Romaniei : "Am tot auzit vânturându-se în ultimele zile argumente constituționale." pt derbedeul USR cu Plus, argumentele constitutionale se vantura, pt derbedeul semianalfabet, primeaza palavragelile "coalitiei". Romania a ajuns la nivelul anilor 45' - 55' cand, Legile Tarii erau in fapt, ale Partidului Comunist, cei care taiau si spanzurau, erau scursorile societatii. Idem, USR cu Plus.

20 aprilie 2021 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.